Sorting by

×

Nagy Feró kiadta, “mi lényege”: “…hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?” – Hogy mi hozta ki a sodrából és ki a címzett? Kiderül…. – Frissítve!

Nagy Feróról köztudott, hogy “teljes testtel” Fidesz-szimpatizáns és az sem titok, hogy ami a szívén, az bárdolatlanul jön ki a száján. Esetünkben Vágó István hozta ki az öreg rockert a sodrából. Vágó “bűne” a véleménye arról, hogy a szintén a Fidesztől nem túl távol álló Németh Alajos, ismertebb nevén Lojzi lett az Artisjus elnöke.

Vágó István bejegyzése, vagyis a kiváltó ok

Német Alajos (Lojzi):

“A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.”

Most megválasztották az Artisjus elnökének, így került elődei, mások mellett Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János, Victor Máté székébe. Gratulálunk (a rá szavazó vezetőségi tagoknak is), és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét!”

Nagy Feró egy hétig “gondolkodott”, majd írt…..

“Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?

Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvizműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni.

Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkivül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik. Na most kussolj el! De gyorsan!!!!”

A kommentekből….

“Fiúk, lányok: ezt azért vegyük át még egyszer. Vágó idézett egy mondatot ettől a Lojzi nevű embertől (megjelölte a forrást is). Közölte, hogy kik voltak az elődjei; gratulált neki meg az őt megválasztó bizottságnak — és további sikert kívánt neki, a jó kívánságba ismét belefoglalva a Lojzi által mondottakat. Idézem a posztot (mert szerintem nem olvastátok; nem szoktátok…) — olvassátok el, és utána mondjátok el konkrétan, hogy mi vele a probléma: “Német Alajos (Lojzi): “A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.” Most megválasztották az Artisjus elnökének, így került elődei, mások mellett Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János, Victor Máté székébe. Gratulálunk (a rá szavazó vezetőségi tagoknak is), és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét!” Mivel szállt bele Vágó Lojziba?!”

“A kamu kvízműsor az nem igaz! Qrva jó és izgalmas volt! 😉😊…és amit a víz kristályszerkezetéről Lojzi mondott Pataki Attilai baromság
Nem baj az, ha a zenészek zenélnek! Vágó műsortvezet, stb… ”

“Én ugyan nem ismerem Vágó úr munkásságát olyan jól, mint Feró, viszont amit Lojziról írt, az szent igaz. Sokat adott az embereknek, és mellette a mai napig egy szerény, kedves ember maradt. Nem mellesleg pedig egy kiváló zenész kerül így az Artisjus élére, aki tudja min lehet és kell javítani az Artisjusnál, mert bőven vannak gondok. Sok sikert kívánok neki!”

“Kossuth díjas emberektől nem biztos ilyen stílusú hozzászólást várunk , ha igaza van, ha nem .Példamutatás!- bizonyos díjak neve kötelez erre.”

“Az ember alkalmazkodik az adott körülményekhez, mást nem tehet. Most ilyen a világ, még ha látjuk is hogy nem jó felé halad….de,ugye?!Azèrt ez de fura mikor igy 30 èv után szembe jönnek veled saját fotoid …ez UNTILL Vágó úr!😔⚽⚽⚽Mily mázlista vagy, hogy ennyivel megusztad”

“Nem az a lényeg hogy mit mondanak hanem, hogy ki… Vágó úrnak 2x annyi IQja van mint neked te fidesz bèrenc, elengedték a pórázt, hogy itt irogatsz?”

“Lehet jó volt a kvíz műsora, de mint MAGYAR ember egy bukott nulla, sőt 00.”

“Na tessék…. Megszólalt a Kossuth díjas Orbán csótánya pártkatona.”

“Ez a kifinomult stílus, egy Kossuth-díjashoz ez nagyon illik. Tanulni kell vagy beleszületik az ember?”

Frissítés! Vágó István reagált….

“Nagy megtiszteltetés nekem, hogy a Kossuth-díjas művész ismét megszólított egy posztom kapcsán, melyben Lojzi különös mondatát idéztem: “A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.” Aztán gratuláltam az új Artisjus-vezetőnek. Lojzi fenti állítását én nem minősítettem, de Feró indulatait ez mégis kiváltotta. Nem csodálom. Nekem is furcsa volt…

Van azonban néhány megjegyzésem a Kossuth-díjas szavaihoz:

 • Nem “emeltem kezet” Lojzira.
 • Továbbra is bárkit “merészelek” a számra venni, még Nagy Ferót is.
 • Nem “bukott celeb” a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető.
 • Lehet, hogy “megbuktam basszusgitározásból”, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna.
 • Hogy miért lett volna “kamu” bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne. Ha arra gondol, hogy “előre ismertem a kérdéseket” a Milliomosban, akkor Feró ne sunnyogjon, mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom.
 • Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja.
 • És a végén egy szép látlelet a Feró által képviselt Fidesz-világ jelenlegi állapotáról: “Na most kussolj el! De gyorsan!!!!”
  Hát egy nagy büdös francot. Ennek a világnak akarunk véget vetni.”

Kiegészítés – Kossuth díj

“A Kossuth-díj a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismeréséért járó legmagasabb magyar állami kitüntetés, amely Kossuth Lajosról kapta a nevét. Az országgyűlés 1948-ban 1848. március 15. centenáriuma alkalmából alapította. 1990 óta a köztársasági elnök adományozza, általában a miniszterelnök előterjesztése alapján. A díj mindkét fokozatát, a Kossuth-díjat és a Kossuth-nagydíjat is, rendszerint március 15-én adják át.” (forrás)

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró még március 15-én, az indoklás szerint az énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere

„Magyarország számára kivételesen értékes pályafutása során a magyar rockzenei élet emblematikus alakjaként egyedi stílusával generációk ízlését formáló és a rendszerváltoztatás korának fontos témáit a zene nyelvén megszólaltató, sokoldalú előadóművész”.

Orbán-gratula

“A legrockerebb Kossuth-díjas. Gratulálunk!”

Kapcsolódó

 

Nagy Feró kiadta, "mi lényege": "...hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?" - Hogy mi hozta ki a sodrából és ki a címzett? Kiderül....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Nagy Feró kiadta, “mi lényege”: “…hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?” – Hogy mi hozta ki a sodrából és ki a címzett? Kiderül…. – Frissítve!

 • 2022.02.12 - 10:16
  Közvetlen hivatkozás

  Mégis mit lehet várni egy fideszes nyalogánytól? Az köztudott, hogy a fidesz-választók nagyrésze az alacsony iskolázottságúak közül kerül ki. Nagyferó iskolázottságáról nem tudok, annyira nem érdekel, hogy utánanézzek, ő egyszerűen csak annyira ostoba, hogy képtelen értelmezni egy bejegyzést. De ezzel így van a fidesznyákok nagyrésze. Egy zenész soha ne politizáljon, mert elveszti a rajongói zömét, másrészt ha az ellenzék nyer, mi lesz az ilyen kivénhedt seggarc nyalogányokkal, mint ez a vén ripacs Feró, vagy Ákos, Pataki Attila, stb, stb

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.