Kiemelt hírekVoks 2022

Nem megy zsebre Márki-Zay, maradnak az adók se le se fel

tűntetés

Márki-Zay Peter az ellenzék hat párti  miniszterelnök-jelöltje  Facebook-oldalán jelentkezett egy videóban, ahol többek között a határon túli magyarokról és a koronavírusról és várható adópolitikájáról is beszélt. 

Mire számíthatnak  határontúliak?

„A gyurcsányozás nagy erőkre kapcsolt a határon túl is” – hangzott el a videóban Márki-Zay Péter véleménye a Fidesz politikájáról. Szerinte megpróbálják őt összemosni azokkal, akik 2004-ben kampányoltak az ellen, hogy a határon túli magyarok állampolgárságot kapjanak, és ő ennek nem örül. A miniszterelnök jelölt nagyra értékeli, ha a határon túli magyar képviselők szóba állnak vele, és amint ezt a járvány megengedi, megtartják a tárgyalásokat – szemlézte a bejelentéseket az Index.

Apropó, vírushelyzet…

Környezetében többen most kapták el a fertőzést, „sok vírustagadó ismerőse pedig lélegezni is alig tud” – közölte a politikus, aláhúzva, hogy mindenkit a maszk viselésére kér. A kötelező oltás is szóba került a videóban: Mári-Zay elmondása szerint ő nem híve ennek, de vannak olyan területek, ahol ez elengedhetetlen – fogalmazott.
Úgy gondolja, hogy a kormány azzal, hogy a munkáltatóra bízta a kötelező oltás elrendelését, ezzel csak a felelősséget hárították el maguktól.

Márki-Zay videójában kijelentette, hogy hogy ellenzi, hogy előválasztás legyen a köztársasági elnök személyéről.

Egy beérkezett kérdésre válaszolva pedig azt is elmondta, hogy semmilyen adó emelését nem támogatja.

„Egy ciklusig mindenki bírja ki, nem fogjuk sem emelni, sem pedig csökkenteni az adókat.”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://varosikurir.hu/valj-alamferfiva-lengyel-laszlo-marki-zay-peterrol/

About Author

Szólj hozzá!