Kiemelt hírekVoks 2022

MZP kettős beszéde, avagy a mesterterv

Márki-Zay: „örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”

Több magát ellenzékinek valló ismerősöm is kifejtette véleményét oldalamon, hogy hagyjam már abba az MZP-vel való foglalkozást, vegyem tudomásul az előválasztás eredményét! Szerintük csak az ellenzéki összefogást rongálom.

Én viszont egész életemben úgy éltem, hogy a szakmámnál fogva rám kötelező titoktartást megtartottam és megtartom a jövőben is

De nem fogom befogni a számat akkor, amikor tisztességtelen, az országnak ártó magatartást látok. Szememre hányják, hogy konteókat gyártok azzal , hogy szerintem legalább részben Orbán segítette győzni az MZP-t az előválasztáson.

Közben pedig azt gondolom, ahogy 2006-os TV ostromról is kiderült utóbb, hogy Orbánék álltak a háttérban, amit én az első pillanattól kezdve mondtam. Az is ki fog derülni utóbb, hogy igen sokat tett Orbán az MZP győzelméért. Mégpedig azért, mert a jelöltek közül ő volt a leggyengébb láncszem, akivel a legkönnyebben szétverhető az ellenzéki együttműködés.

Szóval engem vádolnak konteókkal

Én viszont, ahogy már leírtam egyszer, megdöbbenve gondolok, azokra az ellenzékiekre, akik az előválasztás eredményét korrektnek és tisztességesnek tartják. Elhiszik, hogy az ellenzék 10 év óta legfontosabb összefogásának eredményét, amely eldönti, hogy ki lesz Orbán ellenfele, a Vezér nem befolyásolta minden lehetséges módon és bizonyítottan hatalmas pénzek felhasználásával. Azt ugyanis már nem lehet pusztán az én agymenésemnek tekinteni, hogy az előválasztás alatt, abban hivatalosan részt sem vevő Fidesz költötte a legtöbb pénzt propagandára. Ezt több elmező is kimutatta már.

Azt üzenem tehát az engem konteókkal vádoló ellenzékieknek, nagyon ne akarják elhinni, hogy ezt az előválasztást az ellenzék nyerte!

Orbánnak ki kellett választani a jelöltek közül azt, akinek nincs biztos háttere, csapata és elég nárcisztikus ahhoz, hogy győzelme esetén magát a Magyar Messiásnak vélje. Tehát ha valaki az előválasztás végeredményét Orbán mentesnek véli, annak csak azt tudom mondani, hogy bocsi, de nagyon hülye, nagyon naiv vagy!

Most pedig a jövőről szólok

MZP láthatóan egy percig se vette komolyan a hat párti megállapodást. Az előválasztás alatt és utána is folyamatosan köpköd és gyurcsányozik, azonnal megkereste a Kutyapártot, hogy legyen frakció szövetségese, akik persze röhögve elküldték haza. Azt is kijelentette hangosan, hogy önálló frakciót akar alakítani. Utána el akart menni Erdélybe, mint Minden Magyarok Miniszterelnöke, hogy a határon túli magyarokat a saját pártjára állítsa, mint keresztény politikus. Annyira gyenge a helyzetfelismerő képessége, nem vette észre, hogy ez eleve kilátástalan, mert Orbán a határon túli magyarokat 10 éve pénzeli folyamatosan, az itthoniaktól ellopott aranyakból.

Azt még meg lehetne érteni, ha az előválasztási győzelem érdekében gyurcsányozik valaki folyamatosan, de utána ennek semmi értelme. MZP kettős beszédet alkalmaz, úgymond baráti jobbot nyújt a DK-s szavazóknak. Másrészt viszont olyan kijelentéseket tesz, hogy ” ha valaki Gyurcsány embere, az inkább Orbán Viktor “

Ez utóbbi mondatból látható, hogy totál agybaj van

MZP nem fogja tudni elvenni Dobrevéktől a DK-s szavazókat, azon egyszerű oknál fogva, hogy mi nem vagyunk ilyen hülyék. Viszont az ellenzéki összefogástól eltántorít egy csomó baloldali embert. Mi értelme lehet akkor annak, hogy MZP folyamatosan köpköd, gyurcsányozik és hergeli a DK vezetését, továbbá nyíltan kijelenti, hogy a 2022-es választási győzelem esetén önálló frakciót akar alapítani, mert neki egy Gyurcsány ne szövegeljen?

MZP folyamatosan izgató, megosztó megnyilatkozásainak egyetlen egy célja van. Addig hergelni Gyurcsányt, amíg az beborul az agyába és kijelenti, hogy a jövőben nem támogatja őt, mint lehetséges miniszterelnököt.

Akkor aztán MZP kiáll ország-világ elé, közli, hogy a becstelen Gyurcsány felrúgta a hatpárti megállapodást, ezért már ő sem tartja magára nézve azt kötelezőnek! Innentől kezdve tehát MZP Minden Magyarok Ellenzéki Miniszterelnöke, aki mögé be kell állnia minden ellenzéki szavazónak és pártnak, mert veszélyben a Haza!

Hiszen Gyurcsány ismét bebizonyította , hogy milyen becstelen!

Ismét üzenem azoknak, akik engem konteózással vádolnak,

hogy életemben eddig minden ilyen előrejelzésem bejött. Ez is befog. A kérdés csak az, hogy mi, olyan ellenzékiek, akik anélkül akarjuk leváltani Orbánt, hogy saját magunknak hatalmi pozíciókat szerezzünk, mikor állítjuk le ezt az öngyilkos folyamatot?!

  • Azt üzenem azoknak, akik szerint én verem szét az ellenzéki összefogást, hogy egyrészt nem tartom magamat ilyen fontos és nagy hatású embernek, nekem is csak egy szavazatom van.
  • Másrészt, soha nem buzdítottam senkit arra, hogy legyen Orbán támogatója. Azt mondom most is, amit korábban, hogy 2022-ben egyéni körzetben minden ellenzéki szavazzon arra személyre, aki az előválasztás eredménye alapján az ellenzék közös jelöltje! Listán pedig szavazzon arra az ellenzéki pártra, amely szívének a legkedvesebb!

Ha ezen álláspontom valakinek azt jelenti, hogy én szétzúzom az ellenzéki összefogást, akkor az sürgősen keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Comments (1)

  1. Szövényi László

    Igen nagy ostobaságról tett tanúbizonyságot a cikkíró. Tényleg nem tudja, hogy 2022-ben nem arra ez ellenzéki pártra fogunk szavazni, amely a “szívünknek a legkedvesebb”, hanem egy olyan közös listára, amelyben mind a 6 párt (esetleg több), és még talán ellenzéki civilek is rajta lesznek, amelyet az ellenzéki pártok közösen fognak összeállítani? Az ilyen helytelen nyilatkozatok bizony károsak az ellenzéki összefogás szempontjából, mert elbizonytalanítják, tévútra viszik a választókat.

Szólj hozzá!