MZP pártot alapít, abban folytatja ködszurkálást

Különös pártot készül alapítani a volt összellenzék miniszterelnök-jelöltje, MZP. Szokása szerint ezt is végiggondolatlan, összevissza szólalómmal jelentette be, de ami leginkább feltűnő, a felütés: létrehozzuk a civilek pártját. Nem szeretnénk kötözködni, de szerintünk minden párt- eltekintve a beépített trolloktól- civilekből áll.

A hajnali bejelentés:

„Létrehozzuk a civilek pártját.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom, és az általa képviselt civilek nagyon sok hátrányt szenvedtek a választások során az ellenzéki együttműködésben amiatt, hogy az érdekeiket nem tudtuk egy párton keresztül érvényesíteni. Épp ezért mondjuk most azt: legyen a civileknek egy pártja!”

„Egy valódi politikai alternatívát szeretnénk kínálni. Egy olyan jobbközép irányultságú néppártot építünk, amelyben ott vannak a konzervatívok, a keresztények, a zöldek és a liberálisok is. Örülünk, ha sok szakember és tapasztalt politikus mellénk áll, de azt is szeretnénk, ha ez a párt a fiatalokra épülne. A pártalapítással kapcsolatos kérdésekre a Mindenki Magyarországa Mozgalom május végi tisztújításán tudunk pontot tenni.”

A hozzászólásokból….

„Polgárok Pártja, Magyar Polgárok Pártja sokkal jobb név lenne.”

„Az jo, ha tapasztalt szakemberek csatlakoznak: de hallgatni is kell akkor rajuk!”

„orbán köszöni, bayer és bencsik meg nagyon röhög.”

„A párttagok már nem lesznek civilek!!! Ne erőltesse a politikai pályát, mert nem megy!!! Nagyon nem.”

„Illene TANULMÁNYOZNI a szakirodalmat!!! A civil, ha pártot alapít, akkor pártpolitikával foglalkozik, és megszűnik CIVILNEK lenni! Amely szervezet közhatalmi tisztségekért versenyez, az már NEM CIVIL szervezet!!!”

„Ez nem ellentmondás? Olyan, mint a pacifista fegyverkereskedő vagy vegán hentes.”

„Részemről megértem hogy a polgármester úr ,nem kivánt ( rögtön ) pártot alapítani ,mert gondolta a megfelelő jó célok elérése párthovatartozás nélkül is mint mozgalom is végrehajtható ? Ám többségünkben belénk van rögződve ,hogy bármit is elérni csak pártként lehet . Ami részben érthető is ,mert nem vagyunk „”cserkész-szövetség „” ,hanem csak mint pártok ( győztessen ? ) hozhatnak felelős döntéseket ,mi törvénybe rögzül ? ”

„Javaslat : Csak azok a Civil Szervezetek ,Pártok ,csatlakozhatnak akik nem vesznek részt a „parlament munkájában” ! Ezektől szigorú elhatárolódás -Ne keveredjen az olaj a vízzel újra ,mert akkor megint csak az olaj marad a víz felszínén ! A választásokon csak akkor részt venni ,ha azok megfelelnek a JOGÁLLAMI követelményeknek -mindaddig ameddig ez nem teljesül nem ismerni el törvényesnek sem a Kormányt ,sem a Parlamentet ! Vagy KÉKSZALAG vagy semmi ! UI: Ha nem felelnek meg a választási törvények a JOGÁLLAMI követelményeknek még a választások előtt 6 hónappal ( Utána már elvileg nem lehet választási törvényt módosítani ) pert kell indítani a az Európai Unió illetékes bíróságán !!!”

(Forrás)

Kapcsolódó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük