Na végre ! Visszatért az igazi Németh Szilárd!

Kora reggel számoltunk be Németh Szilárd nyaralás alatt közölt különös, érzékeny posztjáról. Most „végre” újra itt van a megszokott Fidesz-mindenes. Lássuk, mit nyilatkozott ma a déli határszélen!

Nagy kiszerelésű gáz-spray

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, egyben a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Ásotthalmon, a magyar-szerb országhatár magyarországi oldalán fekvő településen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy

az elmúlt héten egy 15 tagú csoport próbálta meg illegálisan átlépni a magyar-szerb határt. Közülük az egyik bűnöző migránst valószínűleg az embercsempészek azzal bízták meg, hogy egy nagy teljesítményű és nagy kiszerelésű gázspray-vel fújják le a határt őrző négy katonát

– olvasható az Indexen.

A valószínűleg kiképzett bűnöző olyan csak kommandósok vagy tömegoszlató rendőrök által használt spray-t használt amelyet nem lehet önvédelmi eszközként beszerezni, és a palack teljes tartalmát a katonákra fújta

-mondta el Németh, majd hozzátette, hogy

több ilyen támadás érte a magyar határt.

Illetve megjegyezte,

egyre gyakoribb, hogy 10-15 tagú csoportok érkeznek a magyar határhoz, melyeket egy olyan ember kísér, aki azzal van megbízva, hogy elterelje a határvédők figyelmét, és kipróbálja, mi történik, ha agresszíven lépnek föl. A híradásokból és szolgálati jelentésekből látható, hogy az ilyen próbálkozások Európában is egyre elterjedtebbek

– fűzte hozzá.

Megújuló támadásokról számolt be az államtitkár

A 2015-ben Magyarországra nehezedő migrációs nyomás feléledt, a módszerek pedig kifinomultabbak lettek – mondta. A hétvégén négyszáz határsértő ellen intézkedett a rendőrség és a honvédség. Hetente ezer-ezerötszázan próbálják meg illegálisan átlépni a magyar határt, idén eddig pedig 53 ezer esetben kellett emiatt fellépni – közölte az államtitkár.

Kedden késő este Ásotthalom közelében történt erőszakos határátlépési kísérlet. Egy 15 fiatal férfiból álló csoport megközelített a biztonsági határzárt. Előbb szidalmazni kezdték a határt védőket, majd a szerb oldalról gázspray-vel lefújták őket. Ennek ellenére a rendőröknek és katonáknak sikerült megakadályozniuk az illegális határátlépési kísérletet. A támadás miatt négy katonát kórházba szállítottak, de a gáz miatti irritáción kívül komolyabb sérülésük nem történt. Az ügyben a rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt büntetőeljárást indított.

A sajtótájékoztatót követően a négy katonának helytállásuk elismeréseként emléklapot és jelvényt adott át Németh Szilárd – tájékoztat az MTI.

(Képünk, archív)

Kapcsolódó

 

Németh Szilárd

2 thoughts on “Na végre ! Visszatért az igazi Németh Szilárd!

  • Tudjuk Soros és Gyurcsány küldte a sprayt nekik,,,Idióta fidesz banda,ez kell a választások elött, hol vnnak a képek???? nem látott senki semmit, ujra egy fake news, nem unalmas ez mocskos OV stilus??? Ennyit tudtok csak szar prolik???

  • 15 ember?? ez neki ÁRADAT???? lehet hogy egy helyi gittegylet buli után elment duhajkodni.. vagy fizetett határsértőt játszó helyi aktivisták gyülekezet volt.. ki tudja.. de az a hömpölygő ezerszám tévelygő határsértők??? merre??? ezzel riogat már évek óta a főzseni vakondi úr hogy támadás ér minket , mert jön az áradat.. úgy látszik eltévedtek-…..:))))))))))))) szellemkatonák ellen vivott csaták ezek, nem valóság.. már mindenkit elért a fideszben az idegbaj… ne szivjanak annyi fidelitasos cigit mert megárt…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük