Sorting by

×

Nagy tavaszi horoszkóp – “Nyitnikék”

Ha kíváncsi vagy mit hoz  a tavasz, mi szokásunkhoz híven segítünk. Elhoztuk Neked a kikelet horoszkópját, most már csak rajtad múlik mennyit valósítasz, vagy hárítasz el belőle, na jó, nem csak rajtad. 

Kos

Nem jellemző rád a halogatás, mostanában azonban sok mindent félre tettél, hogy majd a tavasz hozza meg a lendületet. Most azonban itt a te időd, végre a körülmények és a horoszkópod is kedveznek, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-03-15)
Ma egy meglehetősen szórakoztató nap állhat ön elött, kedves Kos, legyen szó munkáról, vagy éppen egy családi programról, szinte mindegy, bármelyik esetben rendkívül jól fog szórakozni. Amennyiben mégis valaki ünneprontóan lépne fel önnel szemben, akkor se hagyja, hogy tartósan elvegyék most a jó kedvét. Élvezze ezt a szép napot!

Szerelem: Amíg nem teszed tisztába a saját érzéseidet, addig másoktól sem várhatsz többet. Szerencsére itt az alkalom arra, hogy átgondold a saját vágyaidat.
Karrier: Új szelek fújnak, és te kapva kapsz az alkalmon, és meg is lovagolod őket. Igyekezz kihasználni minden lehetőséget, ami csak adódik.

Bika

Olyasmit tervezel most, amit korábban még nem csináltál, az új évszak téged is inspirál. Használd ki ezt a lendületet, és indítsd be a változást, a részleteket majd menet közben is kitalálhatod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-15)
Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielőtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még később nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Szerelem: Új érzések kerítenek hatalmukba, és ezek a lelki állapotodat is megváltoztatják. Egyelőre azonban cseppet sem zavar a dolog, örülsz, hogy ezt is megtapasztalod.
Karrier: Bármennyire igyekszel is, nem lehetsz mindenben te a legjobb. Ha ezt megtanulod elfogadni, nagyon sok csalódástól kímélheted meg magadat. Azon dolgozz, ami sikert is hoz.

Ikrek

Kicsit elbizonytalanodsz saját magadban, pedig minden a lehető legjobb úton halad, nem kell attól félned, hogy valami balul sül el. Azért figyelj, és állj készenlétben, így  nem lesz veszíteni valód.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-15)
Egészen új ismeretekkel gazdagodhat ma, kedves Ikrek, melyek sokat segíthetnek az elõrejutásban, vagy akár nagyban szélesíthetik látásmódját. Mindkettõ nagyon hasznosnak bizonyul, emellett pedig, szinte biztos, hogy egy igazán szórakoztató napot zárhat majd, mikor este nyugovóra tér.

Szerelem: Úgy érzed, hogy valaki túl sokat akar tőled, és te nem tudsz ennyit adni. Beszéljetek erről őszintén, és akkor mindenki számára megnyugtató megoldást találtok.

Karrier: Valami miatt kellemetlenül érzed magad, és ez egyre inkább arra késztet, hogy a változáson dolgozz. Lehet, hogy éppen erre az ösztönzésre volt szükséged.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.