Bulvár

Napi karma: valaki betoppan az életedbe a múltadból és más finomságok…..

Napi karma-cucc: valaki betoppan az életedbe a múltadból és más finomságok.....

Ezen a kissé hűvös reggelen főzd meg az első kávét és kuckózz pár percre vissza a kedvenc foteledbe, vagy a párnáid közé, mert fontos karma-üzenetet küldtek neked az égiek!

KOS

Nagyon érzelmes lehetsz a mai napon, de nem kell egyedül keresztülvinned ezt. Fordulj a családodhoz vagy a barátaidhoz, ha segítségre vagy megerősítésre vágysz a nehéz pillanatokban. Nem fognak magadra hagyni. Bizonyos dolgok tekintetében, talán az lenne a legjobb, ha lesöpörnéd az asztalról az eddigi próbálkozásokat, s mondhatni, tiszta lappal kezdenél újra mindent. Néha bizony praktikusabb egy lépést hátrafelé megtenni, s újra rápillantani a terepre, mintha az ember egy olyan bozótoson akarna átjutni, ami szinte áthatolhatatlan. Ha ma így gondolkodsz, könnyen lehetsz Te az első a környezetedben, aki megleli a helyes ösvényt, s, ha ez megtörténik, a többiek igencsak hálával és megbecsüléssel tekintenek majd rád!

Bika

A mai napon erősen meg fogod szűrni, hogy milyen információkat engedsz mélyen beférkőzni a tudatodba, ugyanis nem akarod, hogy negatív hatások mérgezzék meg a kiegyensúlyozott lelki állapotodat. Bölcs gondolat! Ma könnyen lehet, hogy környezete nem fordít kellő figyelmet önre, pedig mások számára nagyon is hasznos és kifejezetten építő jellegű megállapításokat tesz. Lehet, hogy talán a közlési formával van a baj, s ezért praktikus lenne egy kis érzelmet, vagy humort is belecsempésznie a mondanivalójába, ami által nagyobb eséllyel is ragadna meg másokban közlendőjének lényege. Nyisson ma kicsit jobban mások felé, mint amennyire a megszokott öntől, s talán akkor az ön üzenetei iránt is fogékonyabbak lesznek az emberek.

Ikrek

Napi emlékeztető: csakis valódi önmagadként teljesedhetsz ki és lehetsz boldog. Kár is próbálkoznod azzal, hogy mások vélt elvárásainak megfelelj. Nézz magadba mélyen. Ki vagy te? Szerinted, nem pedig más szerint! Ma érzelmekkel teli gondolatai és megnyilvánulásai nagy hasznára lehetnek a környezetében élőknek, melyeket, néha még egy kis humorral is érdemes fűszereznie, csak a vicc kedvéért. A ami nap így alkalmas lehet arra, hogy néhány olyan, esetleg lelombozó, vagy drámai üggyel is foglalkozzon, amivel általában nem szeret. Ezek ugyanis most egyrészről nem lesznek képesek letörni jó hangulatát, másrészről pedig, hihetetlenül kreatív gondolatai által, sokkal gyorsabban is végezhet velük, mint általában, így dupla hasznot remélhet a mai naptól!

Rák

A mai napon egy nagy terhet akarsz letenni a válladról, ami kiváló ötlet, hiszen lehet, hogy jön helyette másik. Ne cipelj sokáig feleslegesen súlyokat. Kíméld magad, szeresd magad és ne feledd, hogy nem vagy más igás lova sem. Szíve és esze a mai napon hihetetlenül jól tud majd együttműködni, így igazán eredményesen feszülhet neki a mai napnak, hiszen a bölcs emberek tudják, hogy az észszerű döntések meghozatalához bizony szív is kell, hogy aztán később, ha az ember visszanéz, ugyanúgy azonosulni tudjon döntéseivel, mint a meghozatalukkor, s ne kelljen lelkiismeret-furdalásának lennie semmiért. Érdemes is tehát most kihasználnia eme harmonikus lendületét, ami által ma valósággal brillírozhat!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Mást kerestél? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author