Várható volt, hogy nagy lesz a ramazuri, amikor a temérdek utas főidőben szembesül azzal, hogy át kell szállni a pótlóbuszokra. De az, hogy a BKK-sokat is meglepetésként érte a dolog, az hungarikum!


Megússzuk baleset nélkül? Reméljük….

Egy olvasónk szerint a hétfő…( de lehetne kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, stb.)

“Áldja meg a Jóisten mindkét kezével mindazokat, akik szervezik a körúti villamosvágányok felújítását!

Hétfőn 1/4 6 körül utaztam a villamoson a Corvin negyedig. A járdasziget végénél alakították ki az ideiglenes végállomást, a két sín közé építettek egy másik járdaszigetet is. A beérkező villamos megállván kinyitja mindkét oldalon az ajtókat. És onnan se kép-se hang, se dögöljmegpároslábon.

A villamosnyi ember lezúdul – főleg – a jobb oldalon (persze közben balról ömlenek az újak befele) és elindul(na) a metró lejárata felé. De a villamos elejénél egy építkezési háló zárja el az utat. Az elől haladók megtorpannak, a hátul jövők nem értik a torlódást, tolják előre az utasokat.

Elől jobb híján kibújnak a népek a korlát alatt, le az úttestre, majd megkerülve a hálót visszabújnak a korlát alatt a járdaszigetre, egészen a metró lejáratáig, mert ott újabb háló, kibújás, úttest, visszabújás. Sehol egy eligazító jelzés, sehol egy utastájékoztató kolléga… Kíváncsi vagyok, meddig lehet megúszni balesetmentesen ezt a kis jópofaságot…

És szeretettel ölelem a kedves mamát is!”

A BKK weboldalának információja szerint a fenti állapot szeptemberig tart, úgyhogy érdemes lenne kiokoskodni egy picit biztonságosabb le- és felszállási lehetőséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét