Napi Tarlós-hablaty – Kéretik koncentrálni!

Kapják össze az agyukat, mert most jön a neheze!

A repülés betiltásának sokadik bejelentését követően az ATV munkatársa, Csuhaj Ildikó azt a nagyon egyszerű kérdést tette fel a főpolgármesternek: kiáll-e vitára Karácsony Gergellyel, vagy másokkal október 13-a előtt?

Ugye, milyen egyszerű kis kérdés, hogy azt ne mondjuk, kérdéske. Normális esetben kétféle válasz lehetséges: igen; nem. És már mehet is mindenki a dolgára ebben a baromi melegben. Nos igen, normális esetben így van ez, de itt most a Tarlós-kampányról beszélünk, így azután az egyszerű kérdés is mismásolásra késztette a kérdezettet:

“Tarlós István a válaszát azzal kezdte, hogy zavaró tényező, amit szerinte nemcsak ő, de mások még hangsúlyosabban megfogalmaztak, hogy “az önmagát legerősebbnek tartó pályázó az őt támogató sajtószegmenssel együtt tovább folytatja azt, hogy önkormányzatról egy szót sem, a fővárosról egy szót sem, Zuglóról egy szót sem szól” – utalt egyértelműen Karácsony Gergelyre.

Mint mondta, “azt lehet tapasztalni, hogy minden Zuglóról szóló vagy Zuglóval kapcsolatosan feltett kérdés az ellenzéki sajtó egy részét és magát az érdekeltet is tapintatos hallgatásra ösztönzi”.

-olvasható az ATV.hu honlapján.

Ezt követően -valahonnan alighanem az éji homályból- felragyogott még az öt évvel ezelőtti kihívó, Bokros Lajos arca mellett maga a “főgonosz” Demszky is. Ők mind a ketten kapnak némi elismerést. Majd jöttek sorra többiek, de most már legalább az aktuális kihívók. Név szerint persze csak egyet, Berki Krisztiánt nevezte meg Tarlós István. A celebet  is inkább, mint zenebohóc jellemezte, (na jó ebben nem téved talán nagyot) de értékelhető válasz az egyszerű kérdésre továbbra sincs.

Egy szó mint száz, őrült beszéd, és nincs benne rendszer

Ez pedig csak azt bizonyítja, hogy a Tarlós István nevet viselő elszabadult hajóágyú továbbra is ide-oda csusszan. És, hogy mi lesz holnap? – az csak holnap derül ki!

 

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük