“Ne bélyegezzél engem hazaárulónak csak azért, mert látom, hogy ez a rendszer korrupt, vagyis ellenem van!”

“Ne bélyegezzél engem hazaárulónak csak azért, mert látom, hogy ez a rendszer nem jó, ez a rendszer korrupt, ez a rendszer nem a lakosság érdekeit, jobblétét szolgálja, hanem a sajátjukat, vagyis ellenem van!” – kezdte bejegyzését Kovács Tamás világbajnok kardvívónk.

“Én ugyanúgy szeretem a hazámat, mint te,

csak az én hazám nem a politikai pártokokról, politikusok életéről, politikusok éltetéséről szól.

  • Az én hazám az a Balaton, a Velencei tó, a régi szép kastélyok, városok, falvak és a híres, értékes magyar föld, víz, amit a hatalom strómanjai lassan felvásárolgatnak. Az én hazám azok az iskolák, ahol már nem lehet szabadon tanítani.
  • Az én hazám azok az emberek, akik éheznek, télen fáznak, nyáron szomjaznak, mert nyomorba zárja őket a maffia, mert nem tudnak kitörni onnan, mert annyira elzárták őket, hogy már azt sem tudják, hogy joguk van többre, jobbra, emberibbre.
  • Az én hazám a magányosan haldokló öregek az elfekvőben, akiknek nem jut ellátás és kórházi fertőzésekben meghalnak, akik újraépítették az országot a háború után és átélték a diktatúra megaláztatásait.
  • Az én hazám azok az emberek, akiknek soha nem volt esélyük sem arra, hogy elismerje őket a hatalom, mert bátrak és van véleményük.
  • Az én hazám azok az emberek, akik nem kaphattak földeket, nem kaphattak trafikokat, de akkor jók voltak, amikor a bányákban, gyárakban, üzemekben kellett gürcölni, majd hirtelen magukra maradtak a semmi közepén.
  • Az én hazám az, ahol az emberek nagy többsége Európához és nem a Kelethez kívánnak tartozni!

Harminc éve egyik kormány sem érdemel tiszteletet, mert nem néztek szembe a múltunkkal

Csak azok imádják a kormányokat elfogultan, akiket milliárdossá tett a mások kárára, akiket földhöz, bányához, kastélyhoz, trafikhoz, kaszinóhoz, zsíros állami megbízásokhoz, és természetesen előnyökhöz juttatott.

Mi itt együtt szívunk ezzel az országgal, azokkal, akik nem jutnak ötről a hatra, bármennyit gürcölnek, akik kénytelenek voltak elhagyni a hazájukat, mert élni akartak, akik egészen pontosan látják, hogy kik azok és mibe rángatják bele ezt az országot.

Sokan és egyre többen látjuk, hogy nagyon nagy a baj,

amit tetőzött a koronavírus és még nincs vége!!

Gyűlölet országa lettünk, a szeretet országa helyett!!

Figyelj rám!

Ha majd túl leszünk a koronavíruson, nem érdekel, hogy kivel harcoltok, nem érdekel az újabb Soros terv, nem érdekel a nemzeti konzultáció, ne küldjél levelet, nem kell a nemzeti hülyítés

…nyugalom kell…hagyjátok békén ezt a tehetséges nemzetet és szolgáljátok!

A magyar nemzet békét, nyugalmat és jólétet szeretne,

amit nem kapott meg az elmúlt 30 évben! Mi is itt élünk ebben az országban, szeretjük a hazánkat, de nincs az a pénz, nincs az a fenyegetés, amiért lemondanánk róla a hatalom javára,

mert nektek 10 millió magyart kell szolgálnotok! Érted??”

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük