A kormány, ne tévedjünk , Orbán hadat üzent a gender-szakoknak az egyetemeken. Ők is tudják, hogy ez két intézményt érint, az ELTE-t, és a CEU-t. Minden lépés szándékos. A kormányzati papagájkommandóval szemben a gender-tudomány nem buzikutatásról szól, (bár az sem lenne baj) hanem a nemek társadalomban betöltött hatásáról.

Le vagytok szarva, azt csinálok, amit akarok!

Ha azt mondom, hogy egy nő eleve kevesebbet keres, mint egy férfi, mindenki érti ,miről van szó. A mai gazdasági, társadalmi helyzetben nem ez lenne egy normális kormány legfontosabb ténykedése. Ez irányjelző a híveknek, merre menjetek, merre visz az utunk! Meg erőfitogtatás az ellenségnek, és a külföldnek. Le vagytok szarva, azt csinálok, amit akarok!

Friss hír: Főként az külföldön dolgozó románok szervezésében százezres tüntetés volt Bukarestben, kiálltak a korrupt kormány ellen, összecsaptak a rendőrökkel. Elegük van abból, hogy az általunk külföldön megkeresett pénzek jelentős részét is lenyúlják a tolvaj politikusok, az EU-s támogatások eltűnnek, nem az ország fejlődésére fordítódik a tőke.

Friss hír: Az ELTE vezetése tudomásul veszi a kormány döntését, mert hogy annak “joga van” így dönteni a jogszabályok szerint.

Megint elfogott a hányinger. Romániában fellázad a nép. Korrupcióellenes ügyészséget hoztak létre, amely sok minisztert kitett a székéből. Nálunk a vezetők hajlonganak, és közlik, hogy a kormánynak mindenhez joga van. Egy nagy lófaszt van joga. A tudományos szabadság olyan alkotmányos érték, amit a kormány nem csorbíthat. Különösen nem, ha egy magántőkéből finanszírozott egyetem, pl a CEU végez valamilyen kutatást, oktatást. De amíg ezen rágódik a sajtó, addig nem foglalkoznak a kormányzati korrupcióval, az adókból befolyt, és az EU-as pénzek mostanra mindennél pofátlanabb lenyúlásával.

Mosolyog rajtuk és közben undorodik is tőlük

Pontosan mérte fel megint a magyar nép erkölcsi állapotát. Tudja, hogy ötszázezer vezető beosztású ember útján lenyúlhat két, és félmillió szavazatot, amivel az általa kreált választási törvény útján haláláig uralkodhat. Tudja, hogy a magyar gerinctelen bunkó, akit olcsón meg lehet venni.

Az aprófalvak cigány, és nem cigány népességét két kiló krumpliért, vagy liter pálinkáért. Az egyetemi vezetőt, polgármestert, ügyészt, rendőrt, az állásáért, szerződésért, pénzügyi támogatásért, előmenetelért stb.
Mosolyog rajtuk, és közben undorodik is tőlük. “Ezek vagytok ti, az én szolgáim!” Majd biccent, és szövi a hálót tovább.

Szóval ne tévedjünk. Orbán maga Magyarország! Nem lehetne hatalmon, ha gátlástalan, erkölcstelen politikájához nem találna szavazókat. A falusi lepusztult magyar, vagy cigány származású magyar is tudja, hogy nyomorban él, nincs iskola, munkahely, bolt stb. Tudja, hogy eladta a lelkét, a szavazatát alamizsnáért. Az egyetemi tanárnak kicsit több az ára, de összehasonlíthatatlanul is elenyésző az ellopható pénzekhez képest, amiknek elköltését ugyancsak a vezér irányítja, csatornázza vissza a saját zsebébe. Szóval mindenkinek ára van. A jobboldali szavazó is látja mi folyik itt, de jó áron megvehető. A lelkiismeretét megnyugtatja a krumpli, az USA tanulmányút. Az ország meg pusztul tovább.

Nálunk tudóst még nem égetnek, de tudományt már igen

Nehogy azt higgye tehát valaki, hogy itt csak egy ki tudományos vitáról van szó. 1600 február 17-én Rómában Girodano Brunot a Campo de Fiori szökőkút terén megégették. Mikor fellépett a máglyára, azt mondta bíráinak:- “Nagyobb a ti félelmetek, amikor ítéletet hoztok ellenem, mint az enyém, amikor elviselem azt!” Aztán felgyúlt a tűz. Pedig csak azt mondta, hogy a Föld kering a Nap körül, nem pedig fordítva. De ezzel ,megdöntötte az akkori egyházi, és tudományos világképet, amire a rendszer épült. Ezért kellett pusztulnia. Nálunk tudóst még nem égetnek, de tudományt már igen.

A magyar Giordanok meg hallgatnak. Pedig együtt elsöpörhetnénk ezt az aljas, istentelen rendszert, ami egyébként sem lesz örök. De amíg a jobboldalra szavazók erkölcstelensége, vakságig terjedő megalkuvása, örömteli rendszerbe integrálódása segít fenntartani, addig békés úton erre esély nincs. “Vétkesek közt cinkos aki néma.” De őket ez sem érdekli…

Kapcsolódó

Bayer nekiment Stumpfnak, aki tanítani való stílusban visszaszólt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét