Kerítésen innenKiemelt hírek

Nemzeti lombikprogram: Fidesz-szavazó gyártás

Nemzeti lombikprogram: Fidesz-szavazó gyártás

Kíváncsi, hogy miért kapnak 300 ezer forintos nyugdíjat a magyarok zsebéből olyan ukránok, akik soha nem éltek, dolgoztak és adóztak itt? A válasz a Fidesz-szavazó gyártás gyakorlati kipróbálása a 2018-as választásokra.

Biztos, ami ziher!

A fideszesek nem engedhetnek meg maguknak semmi lazaságot, mert részükre hatalmas a tét. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán osztotta meg, milyen eredménnyel zárult, amikor utánajárt a világszenzációnak:

“Kíváncsi vagy, hogy miért kapnak 300 ezer forintos nyugdíjat a magyarok zsebéből olyan ukránok, akik soha nem éltek, dolgoztak és adóztak itt?
És arra, hogy hogyan lesz belőlük magyar állampolgár, majd Fidesz-szavazó? Én most utánajártam. Nézd végig a videót, meg fogsz döbbenni!”

A DK elnöke szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nagyjából 26 ezer olyan ukrán állampolgár lehet, aki csak azért jelentkezett be valamelyik magyar határmenti településre, hogy az itteni szociális ellátást megkaphassa.

A videóban megszólal több helybeli is, akik arról is beszélnek, hogy a Magyarországra átjött ukrán állampolgárok eltüntetik annak bizonyítékait, hogy mennyi nyugdíjat kaptak Ukrajnában, és így igényelnek magasabb összeget. Bemutatnak egy romos házat is, amelybe állítólag 203 ukrán állampolgár van bejelentve. Gyurcsány azt is elmondta, hogy a bejelentkezett állampolgárok egy részét a Fidesz a szavazáskor tudja aktivizálni.

Moldova György: Orbánék leszarják a nyugdíjasokat

About Author

Szólj hozzá!