Nem kell silabizálni a budapestieknek: Karácsony Gergely a lista utolsó helyén szerepel

Kisorsolták a főpolgármester-jelöltek szavazólapi sorrendjét hétfő délután a Fővárosi Választási Bizottságon (FVB), eszerint a lapon várhatóan öt jelölt neve szerepel majd.

Öt főpolgármester-jelölt

A közzétett határozat szerint az október 13-ai voksoláson a főpolgármester-jelöltek a következő sorrendben szerepelnek majd a szavazólapon: 1. Tarlós István, 2. Berki Krisztián, 3. Thürmer Gyula, 4., Puzsér Róbert, 5. Karácsony Gergely.

A főpolgármester-jelöltek hétfő délután 16 óráig adhatták le összegyűjtött ajánlásaikat az FVB-nél, a testület ezt követően sorsolta ki a jelöltek sorrendjét.

Ha az ellenőrzések során kiderül, hogy egy jelöltnek nincs meg a szükséges 5 ezer érvényes ajánlása (vagy mert visszalép), akkor kihúzzák, ezzel azonban a szavazólapon a jelöltek egymáshoz viszonyított sorrendje már nem változik meg.

(Forrás:MTI)

megosztás

2 thoughts on “Nem kell silabizálni a budapestieknek: Karácsony Gergely a lista utolsó helyén szerepel

  • 2019.09.10 at 00:29
    Permalink

    Mondjuk szeretnem latni azt a listat, amin berki is , meg puzser is elobb szerepel, mint Karacsony,…. Ilyen lista nincs, legalabbis az ertekei nem ennek a sorrendnek felelnek meg – pont ugy van ez, hogy gyakorlatilag mindenki osszetepi orban konzultacios leveleit, de valahogy a fidesz mindig azt harsogja, hogy egymillional is tobb , a fidesznek pozitiv konzultacios level erkezett vissza, igazolando, hogy a fidesz a legnagyobb. Szeretnem latni MINDKET esetben a listat : na ugye, hogy ebbe ellenzeki politikus meg nem nezhetett bele? (A konzultacios levelek, a kulfoldi szavazatok eseteben EGESZEN BIZTOSAN NEM!)

  • 2019.09.27 at 12:45
    Permalink

    Így van !! Bűzlik mint a halpiac…!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest