Németh Szilárd – G. Fodor duó: az az időszak jön, ahol nem verni kell, hanem verekedni

Németh Szilárd vasárnap este G. Fodor Gábor irányítása alatt osztotta az előre begyakorolt észt. Természetesen a Fidesz győzelméről és Karácsony Gergely egy hetéről, no meg a budapestiekről folyt a szó, akik eltévelyedtek ugyan, de ahogy a főközszolga is mondta, nyíltan nem lesznek büntiben.

Szezon és a fazon…..

Bár Orbán Viktor együttműködésről beszélt Karácsony Gergely megválasztása után, a budapesti főpolgármesterrel szembeni támadásokban még az eddigiekhez képest sem támaszkodik a valóságra a kormány médiagépezete. Ahogy azt az elmúlt pár napban tette a kormánylapok sokasága, a kiokoskodott fake news-dömpinget mondta fel a a Fidesz alelnöke is.

Álhír 1.

Már az elején szóba hozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – aki a Fidesz alelnöke is egyben, mert oly sokrétű – Demszky Gábor nevét, akiről a héten megemlékezett már a Magyar nemzet is, miszerint

„Demszky Gábor már az önkormányzati választás másnapján elkezdte tanácsokkal ellátni Karácsony Gergelyt, a baloldal közös főpolgármesterét. A fővárost 1990–2010 között vezető SZDSZ-es expolitikus azt javasolta az újonnan megválasztott fővárosvezetőnek, hogy azonnal forduljon a Világbankhoz és az Európai Beruházási Bankhoz, vegyen fel hiteleket.”

Mindebből annyi igaz,

hogy Demszky Gábor a Klubrádiónak nyilatkozott a választások után. Tanácsadásról szó se volt, de okos húzás az a sugallás, hogy Demszky azért tanácsadó, mert Karácsony nem mondta egy Klubrádiós nyilatkozat után, hogy Demszky nem tanácsadó.

Egy hozzászólás itt: “Németh Szilárd – G. Fodor duó: az az időszak jön, ahol nem verni kell, hanem verekedni

  • 2019.10.21 - 08:55
    Közvetlen hivatkozás

    @ rezsi Szilárd meg a G..i Fodor kitesz együtt két normális embert – súlyban ! Amúgy meg annyi rosszindulat szorult beléjük mint a magyar ökörbe !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük