Németh Szilárd könyvajánlója – és ez nem vicc!

Ezt is megértük! Németh Szilárd pallérozott elmével könyvet ajánl. Na jó, nem szépirodalom, de mégis igazi könyv. Megtudhatja belőle az olvasására kötelezett az összes  elengedhetetlen honvédelmi alapismeretet. 

“A könyv célja, hogy nagyon korszerű és gyakorlati ismereteket tudjanak szerezni a tanulók, és ha érettségi után nem a katonai pályát választják, a megtanultakat akkor is tudják hasznosítani a mindennapi életben is.”

– ajánlja áruját nagy lelkesedéssel a Fidesz rezsibiztosból rikkanccsá avanzsált katonája.

fotó: honvedelem.hu; Szabó Lajos zászlós

A 750 példányban megjelenő olvasnivaló, amihez munkafüzet  is jár,

“tizennégy szerző által írt, több mint ötszáz oldalas könyv tizennégy fejezetből áll. A diákok egyebek mellett hadtörténelmi, egészségügyi, térkép-és tereptani, illetve biztonságpolitikai és válságreagáló alapismereteket is elsajátíthatnak általa. A könyv és a füzet továbbá része a honvéd kadét ágazati szakképzésnek is.”

-tudatja a kiadó.

“Katonasuliba” jár a gyerek? Akkor hétfőtől túlélési ismereteket is tanul!

 

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes szerint

“Magyarországnak fiatal, életerős, hazaszerető katonákra van szüksége. A toborzás egyik eszköze a honvédelmi alapismeretek tantárgy, amelyet a 2018/19-es tanévtől a gimnazisták és a szakgimnazisták szabadon választhatnak, és akár érettségi vizsgát is tehetnek belőle.”

fotó: honvedelem.hu; Szabó Lajos zászlós

Szóval nem az Európa-szerte használható kiművelt fő képzése a hangsúlyos, mit is kezdene velük a regnáló!

„A könyv célja, hogy nagyon korszerű és gyakorlati ismereteket tudjanak szerezni a tanulók, és ha érettségi után nem a katonai pályát választják, akkor is a megtanultakat a mindennapi életben is hasznosítani tudják”

 

Srácok! Ha becsöngetnek, támadnak a honvédelmi alapismeretek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük