Nemzeti oldalról követelik Csizmadia László, CÖF-CÖKA elnök fejét

Mi van itt? Már Csizmadia László, a Béke menetek fő-főszervezője sem elég kemény? A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben keménykedett, Csizmadia leváltását követelve, jelezve: van mááááásik!

Balhé a jobb fertályon? Kicsinek bizonyul az a bizonyos lábos?

“Csizmadia távozzon!

Keseredetten, felháborodva tapasztalja a nemzeti oldal sok-százezres tábora azt az alibi politikát, melyet Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke művel.

“Békemenet-Harcimenet”

A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit.

Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások.

Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére,

az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!

Lesz helyette tekintélyes politikus,

aki a közvélemény bizalmát bírja, és képes követni a célravezető politikai gyakorlatot. A Polgári Körök felszámolása után, már a CÖF sem élvezi az emberek támogatását, nem engedhetjük meg, hogy Csizmadia és néhány követője tönkre tegye ezt a fontos szervezetet. Telik az idő, minden jó szándékú emberrel együttműködve, határozott politikát kell folytatnunk.”

Ki lehet ez a titokzatos “tekintélyes politikus”? Ha van ötletük, kérjük osszák meg velünk és az olvasókkal.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük