OdaCÖFfentettek Budapestnek

Megszokhattuk, hogy a CÖF, amióta letett a Békemenet-szervezésről, -ki tudja miért- arra szakosodott, hogy ráerősít a regnáló kormány mondandójára. 

Végtelenített ismétlés a hit alapja

Nyílt levél: Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére. Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr! A Dél-budai Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik.

Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.

Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.

Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg

Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott. Ezt szégyellni most sem késő!

Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a “kórházstop” előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.

A CÖF-CÖKA a “Centrum” kórház támogatására

szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.
Talán nem késő a “kórházstopot” visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni. CÖF-CÖKA vezetősége”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük