Minden díjat az minősít, hogy kiknek ítélték oda és közülük kik vették át. Ehhez mostantól hozzácsaphatunk még egy kritériumot, mégpedig azt, hogy kik osztották.

Ha ez 2019 Magyarországán a “nívó”, akkor nagy a gáz!

Idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit szeptember 10-én.

- Hirdetés -

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés (KDNP-s) alelnöke. Kiemelt támogató a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogató a Romániai Magyar Demokrata Szövetség.

A pályázat honlapja szerint

az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

444.hu szúrta ki, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat ebben a kiírásban

  • az MTVA határon túli tudósítói hálózatának alkotógárdája,
  • az MTI hírszolgáltatásának alkotógárdája,
  • a Hír TV alkotógárdája és
  • a MediaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztőség érdemelte ki.

A nívódíjat tavaly három kormánypárti csatorna vehette át:

  • a közmédia hírszolgáltatásának alkotógárdája,
  • a TV2 Média Csoport Zrt. hírműsorai és alkotógárdája,
  • az ECHO TV hír- és hírháttér műsorai és alkotógárdája.

Mentes Katalin, a Hír Tv hírigazgatója szerint

„A Hír Tv küldetésének érzi, hogy bemutassa a vidék Magyarországát, és hogy láthatóvá tegyük a kistérségeket, ezért az évek során egy egész nagy tudósító-hálózatot hoztunk létre, az ő munkájuk is, a vidéki stábok munkája is benne van ebben a díjban, és nekik is nagyon köszönjük, hogy ebben az elismerésben részt vettek.”

Az MTI tudósítása szerint a nívódíjat a MediaWorks Hungary Zrt. részéről Szakács Árpád, a cég központi print szerkesztőségének főszerkesztője és Toót-Holló Tamás, a központi online szerkesztőség főszerkesztője vette át a MediaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztősége nevében vette át Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Orbán féle nívó, a bányabéka segge alatt jó mélyen, inkább szégyen mint dicsőség, mellesleg nevetséges is a javából.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét