Nagyjából félidejénél tart a nyár, lássuk mi vár a csillagjegyek szülötteire az előttünk álló közel két hónapban? Amália napján a nap kel: 4:58, nyugszik: 20:40.

Kos

A jegy szülötteinek jó irányba változik az élete. A nyár sokkal nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha lesz néhány olyan esemény amely kissé idegesítő lesz. Akinek van partnere, azok nagy terveket fognak véghezvinni együtt. Aki egyedül van, az most könnyen megtalálhatja a partnerét. A Kos jegy szülötteinek a nyár pénzügyekben is kedvezni fog, kevesebb pénzt fognak költeni.

Bika

Nekik a nyár csodálatos lesz, nagy tervek megvalósítására vágynak és ez sikerülni is fog. Ezen a nyáron rendeződnek a párkapcsolati problémáik és együtt fognak terveket szőni, a szeretett személlyel. A bika pénzügyi tervei is sikeresek lesznek!

Ikrek

Relaxálás, utazás, előléptetés és több pénz, ezt hozza az idei nyár az Iker jegy szülöttei számára. Vigyázniuk kell arra, hogy ne bántsák meg a párjukat, ha nem akarnak kellemetlen perceket.

Rák

A Rák jegy szülötteinek sok pénzt tartogat a nyár, jól alakulnak a pénzügyeik. Akik párkapcsolatban élnek, ne siessenek a házasságkötéssel mert ó, ha siettetik ezt a dolgot, akkor könnyen megtörténhet, hogy egyedül maradnak. Kevés türelem ráfordításával minden megoldódik.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét