Sorting by

×

Nyugi! – Az 5 legstresszesebb csillagjegy

Vannak a 12 csillagjegy szülöttei között  az úgynevezett blazírtok, akiket semmi nem tud kihozni a béketűrésből, és vannak azok akik  stressz hatása alatt szenvednek egy életen át. Ez a horoszkóp őket mutatja be.

Kos

A kosok tűzjegyűek, ennél fogva szenvedélyesek, lendületesek és pörgősek – ezek alapvetően szükségesek ahhoz, hogy a csillagjegy szülöttei villámgyorsan kiakadjanak valamin. Az egészet tetőzi, hogy kosként lételemed az irányítás, és nagyon nehezen viseled el, ha nem az akaratod szerint történik minden, hiszen te fáradhatatlanul kitartó vagy. Imádod, ha mások figyelnek rád, követnek, ami már alaphangon is stresszel jár, hiszen társul hozzá egy megfelelési kényszer. Vezető típusként gyakran magas beosztásba kerülsz, vagy arra törekszel, hogy végre hátradőlhess a főnöki székben (bár te hátradőlni sosem fogsz igazán). Ugye, nem kell mondani, hogy ez is egy kis extra stresszt jelent?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-09)
A mai egy igazán izgalmas és intuitív napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos. Kíváncsisága és információ éhsége ma csúcsot dönthet, aminek következtében a környezetében páratlan eredményeket lesz képes a nap folyamán produkálni. Legyen szó szakmáról, vagy érzelmekről, egy teljesen új út nyílhat meg most ön elött, amire még akkor is érdemes rálépni, ha némi stresszel jár a döntés!

Bak

A bakok szintén vérbeli maximalisták, de ők legalább megfontoltan azok. Tudatosabban élnek, mint a kosok, de a hivatástudatuk nem kérdőjelezhető meg. Mivel rendszeresen analizálják az aktuális élethelyzetüket és a döntéseiket, ha azoknak valaki ellentmond, akkor még az építő kritikát is személyes támadásnak veszik. Az ilyen visszajelzéseken sokat stresszelnek és agyalnak. Bakként te sem tudod elképzelni, hogy be lehet érni valamivel, ami nem a legjobb, úgyhogy nagyon kitartóan haladsz a céljaid felé – ennek sokszor éppen a stresszes életmód az ára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-09)
Ki a régivel és be az újjal! Ma ez a mondat vezérelheti, kedves Bak. Néha bizony jót is tesz egy kis külső, belső megújulás, legyen szó otthonunkról, vagy önmagunkról egyaránt. Mivel a mai napon különösen innovatív energiákat sugároz ön felé az univerzum, mindenképpen gondolkodjon valamelyikben. Amúgy sem árt néha megtörni egy kicsit a monotonitást! Arról nem is szólva, hogy néha egy kis apróság is milyen sokat számít az egyes csillagjegyek életében.

csillagjegy, stressz,

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.