Ó, anyám, borogass! - Térdre, imához? - Városi Kurír

Sorting by

×

Ó, anyám, borogass! – Térdre, imához?

Értem én, hogyne érteném, hogy enyveskezűeknél valahogy lefeslett az isten, haza, család a királyi lobogókról, és látni engedte a fundamentumot, kurvák, kokain, korrupció képében. Persze, most kétpofával szidják a karmelita kolostorban szerencsétlen Borkait, akinek még egy normális zoknira sem tellett.

Hirdetés

Indián nevén: Lyukas Zokni!

Szégyenszemre lyukas kamásliban dugta szét a Kedves Vezető szemforgató rendszerét. Szép kis feleség. Nem szólt neki? Szívecském vegyél tiszta zoknit üzekedés előtt, nehogy megszóljanak.

Közbevetőleg: Óbasszus! Zokniban dugni? Mekkora NER-es vagányság. Legalább akkora, mint alsógatyában üldögélni százmilliós luxusrepcsiken.
Nyugi kisszíveim! Nem, nem Borkai a hibás. Ő csak pici csavar egy nagy gépezetben. Csak hozta azt kicsiben, amit ezek tolnak nagyban. Persze az élcsapat, a minta, már szigorúan zokni nélkül. Ott működik a Nemzeti divatügynökség. Azon a szinten már nincs kitaposott zokesz. És nem Borkai, a rendszer ilyen. Az egész ócska hányingerkeltő, hazug bagázs. Mit lehet ezek után mondani? Kurva egy rendszer.

Értem én, hogyne érteném

Ott térdel ez a szerencsétlen, talmi népszerűséget vadászva, hátha valaki még benyalja. Hogy minden rendben van. Hogy közel az isten. Ja!
Csak ott a bibi, hogy nem nyalja! Senki. Mert a fószer, lehajtott fejjel, imára (bruhaha) kulcsolt kézzel a jól beállított képen nem hívő. Pitiáner, ócska ripacs.
Egy dologban hisz, abban is már alig. Hogy túl tudja élni mocskos rendszere bukását, hogy nem temeti maga alá a sok mocsok. Hogy meg fogja úszni!

De térdelhet ott szemforgatva napestig, a szerencsétlen nímandja! Hiába. Isten sem menti meg a börtöntől!

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Ó, anyám, borogass! – Térdre, imához?

  • 2019.10.26 - 08:35
    Közvetlen hivatkozás

    Kérdés, hogy miért imátkozik? Felesleges! Embernek kellene lenni! Nem arra kellene a sok pénz, hogy a hatalmát megtartsa! Kihívóan viselkedik sokszor! Fejébe száll már a dicsőség! De kérdem én, hogy milyen az a dicsőség, amelyik a becsületes szegény embereket megalázza, és nem segíti? Olyan országokban jár, amelyek a múltat idézik, keletiek és egyáltalán nem demokratikusak! Elég szomorú, hogy Magyarországon sok támogatója akad, hatalomért, gyenge jelleműség, félreértelmezés miatt? Remélem az ima meghallgatásra talál, és minél előbb távozik a közéletből!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.