Orbán “intimitása” a közösségi oldalán – érzik az ellentmondást?

Aki hívő tudja, hogy az a legintimebb dolog, kizárólag az imádkozóra és Istenére tartozik. Ez független attól, hogy ki miben hisz. Ezt önfényezésre  használni, nem vall igaz, mély meggyőződésre. Sőt….

Ez most mi?

Orbán Viktor valaki nagyon rossz ötletétől – esetleg saját kútfőből – azt találta ki péntek esti hatásvadászatában, hogy olyan képet közöl követőivel közösségi oldalán, amin Nick Vujicic végtagok nélkül született világhírű keresztény motivációs tréner társaságában imádkozik a Karmelita kolostor teraszán.

“Soli Deo gloria”

azaz

“egyedül Istené a dicsőség”

Nick Vujicic egyébként a Papp László Budapest Sportaréna színpadán tartott előadásra érkezett hazánkba.

A reakciókból

A poszt alatt az alig több, mint két óra folyamán 1.700 hozzászólás érkezett, amiből egy-két kivételtől eltekintve meghatott sorok olvashatók. Érthetetlen módon csak nagyon keveseknek  tűnik fel az olcsó hatásvadászat.

“Miniszterelnok Ur nem oszinte a kep, a kurd helyzetrol valo flegma kijelentese utan… eloszor is egy igazi kereszteny ember nem posztolja a sajat imadkozasat abrazolo kepet, egy politikus meginkabb nem!Elnezest de ezt Onnek jobban kene tudni.”

“Istenem! Köszönjük ezt a képet. Kérjük a Te áldásod Mindkét Ember további életére!”

“Az igen Isten óvja,áldja Őket! “Áldott az a férfi, aki Istenben bízik”

“Isten-hit – Szeretet – Alázat – a pillanat! – a feladat Isten kezében van. A harc csak a miénk – a dicsőség Istenünkké. És a jó Isten győzelemre segiti Szent Ügyünket.”

“Ez a felvètel mindent elmond Miniszterelnökünk egyedi alàzatàròl ,szeretetèről ! Isten segìtse Őket.”

“Igazi nagybetűs EMBER A Jóisten áldása mindig legyen Orbán Viktor tisztaszívű miniszterelnökünkön. Mindkettőjüknek jó egészséget kívánok”

Egy hozzászólás itt: “Orbán “intimitása” a közösségi oldalán – érzik az ellentmondást?

 • 2019.10.25 - 21:44
  Közvetlen hivatkozás

  SZARKA CSÖRÖG
  Figyelj a szarkára, hallgasd Te is, a szarka nekem ezt csörögte!
  – Az élet csodálatos, gyönyörűszép, érdemes küzdeni, még akkor is, ha a hatásvadász gazda biodíszletként használja a vendégét, majd együtt lopják meg mások érzelmeit.
  Nézd, két motivációs tréner Istenből bohócot, az imádságból cirkuszt, a nézőből hülyét csinál!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük