Sorting by

×

Ókovács Szilveszter: 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett….. – Orbán-Lévai reakció – A mimikát tessenek figyelni!

Ünnepi gálaműsorral nyílt meg újra március 12-én, szombat este a Magyar Állami Operaház átfogó felújításon átesett, Andrássy úti főépülete Áder János jelenlegi és Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében – írta aznap az MTI. Ahogy az dukál, Ókovács Szilveszter főigazgató is mikrofont kapott a kezébe, hogy méltassa a fantasztikusan szépre sikerült rekonstrukciót, ám a beszéde nem pont úgy sikerült, ahogy az várható volt. Vagy nagyon is?

Az M1 kihagyta, -cenzúrázta- most meghallgatható-megnézhető

“…Én csak tudom, mert lassan elérem elérem azt a határt, ami még a magyar operaháti történetben nem volt, 12 év! Azután már tényleg mindenkinek mennie kellet….Nem akarok ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg….”

Itt a felvételen bevágták a páholyban ülő Orbán-Lévai házaspár reakcióját, íme

Forrás

A kommentekből….

“szerintem már nem Ókovács az Operaház főigazgatója”

“Freudi elszólás – pedig eredetileg hűségesküt akart tenni.”

“én ott voltam és elhangzott, bár hirtelen nem is kapcsoltunk, hogy miről beszél”

“Meghívott voltam. Rögtön kiszaladt a számon – “helyes!” Sose bocsátom meg magamnak, hogy csak félhangosan, így kábé tucatnyian hallották.”

“Eszméletlen, h az Operaház igazgatója, a leendő köztársasági elnök, mind nyíltan nyalja Orbán Viktor ….-t (Mondjuk Ókovácsnak nem a legjobban sikerült”

“A rendező is megérdemel egy dicséretet, hogy pont a megfelelő páholyt mutatta!”

“Az adásrendező, aki ekkor bevágta a 1st Ladyt, amint a Szotyolásra néz, már a Gulágon tartózkodik.”

“Na, ha ezt MZP botladozta volna össze bármelyik ‘live’-jának akármilyen váratlan pillanatában, akkor bizony már királygyilkosságra való felbujtogatással is meg lehetne vádolni végre! ”

“Lehet, hogy szereti a selyemzsinórt? Anikó asszonynak elöbb leesett! ”

“Freud ha élne, forogna a sírjában. ”

“méghogy az opera nem szórakoztató ”

 

Ókovács Szilveszter: 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett..... - Orbán-Lévai reakcióval - A mimikát tessenek figyelni!

átver

Egy hozzászólás itt: “Ókovács Szilveszter: 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett….. – Orbán-Lévai reakció – A mimikát tessenek figyelni!

  • 2022.03.17 - 11:54
    Közvetlen hivatkozás

    Nem is tudom, olykor nehéz reménykedni. Bár még nem tartunk ott, ahol a putyini Oroszország, de elgondolkoztató a P. legújabb felmérése, hogy az orbánisták közül milyen sokan okolják Ukrajnát a háborúért. Azt hittem, épeszű ember nem tesz ilyet, de megint túlbecsültem az agymosottak értelmi képességeit a jelek szerint. És amikor azt ismételgetik, amit O. mondott, hogy ki kell maradnunk ebből a háborúból, még jobban elképedek. EU-s tagország vagyunk, NATO-tag, a szankciók mindannyiunkat érintenek, hogy maradhatnánk ki bármiből? Hogy képzelik? Attól félek, ha O. nyer a választáson, megint rossz oldalon találjuk majd magunk. És igen, a szankciók fájnak, mindenkinek, de a legjobban az oroszországiaknak, és ez a legbékésebb nyomásgyakorlási mód, nem? Tényleg fontosabb a kényelmünk, a rezsicsökkentés, mint a sokezer emberi élet /ukrán, orosz, magyar!!! katonák, családok élete/ ? Ha ez a béke ára, nem tudunk kicsit spórolni, nem tudjuk összébb húzni magunk?
    Elnézem a sok önkéntest, segítőt, és melegség támad a szívemben. Aztán O. arcára pillantok, és megdermed a vér az ereimben.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.