Sorting by

×

5 éves horoszkóp igazi ínyenceknek! 4 csillagjegy, akiknek az élete 2027-ig gyökeres fordulatot vesz

Az elkövetkező 5 éven belül négy csillagjegy élete több szempontból is fordulatot vesz majd. Remekelni fognak több területen is, sőt azt is kijelenthetjük, együtt a horoszkóppal, hogy a világ a lábuk előtt hever majd. 

A Nyilasoknak

az elmúlt évek eléggé kimerítők és nehezek voltak, ám az elkövetkező periódusban learathatják végre munkájuk gyümölcsét. Nagyszerű karrier-lehetőségekkel fognak találkozni és elérik végre azt a sikert, amire már oly régóta vágynak. Csillagként ragyognak majd az égen és a 2027-ig terjedő időszak nagyon termékeny lesz számukra.

…addig is csütörtökön….

Bármiről is legyen szó, a gyógyító erő mindig ott van az emberben, ahogy minden válasz is, csak meg kell találni! A mai napot érdemes ennek szentelnie, kedves Nyilas, azaz, hogy feltérképezze olyan rejtett képességeit, melyek most nagy segítségére lehetnek önnek és másoknak egyaránt!

Az Ikreknek

lehetőségük lesz az újrakezdésre. A jegy szülöttei amúgy is ismertek “újjászületési” képességükről, amelyet bizonyos időközönként gyakorolnak is. Kifejezetten felkészültek lesznek az előttük álló számos változásra, amelyet az életük hoz számukra. Nagy fordulatok következnek be, főleg lelki téren és a szerelmi életükben.

…addig is csütörtökön….

Készítsen egy listát aktuális teendőiről, kedves Ikrek, s haladjon inkább kis lépésekben előre, mintsem, túl nagyot akarva markolni, végül minden kicsússzon a kezéből. Alkalmasint vonja be bátran a környezetében fellelhető, dologtalan kezeket is a tervbe, s kérje segítségüket. Igencsak jól jöhet most az effajta segítség is!

<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.