Orbán, a halál csókja

Az FBI házkutatást tartott Trump floridai házában. Nem sokkal korábban Orbán, a mi Vezérünk vele fényképezkedett az USA-ban és kölcsönösen lapogatták egymás hátát.

Csak szólok,

hogy lehet köpködni az USA-t, de ott még működik egy diktátortól független igazságszolgáltatási szervezet és Trump saját párttársai a törvényhozásban se támogatnak semmilyen államcsínyt, amit el akart követni az elnökválasztás elvesztése után. Mert ott még működik Montesquieu hatalom-megosztási elve!

Nálunk már rég bedőlt az egész

Orbán uralja a rendőrséget, az ügyészséget és a bíróságok vezetésének nagy részét is. A törvényhozó és a végrehajtó hatalmat is kizárólagosan gyakorolja, tehát a hatalmi ágak elvesztették a kölcsönös kontrollt egymás felett. Pécsi átvilágító ügyvédként lennének ötleteim, hogy hol tartson a magyar rendőrség és ügyészség házkutatást. De nem tartanak. Ugyanilyen bűnökért én már régen le lennék tartóztatva! Itt meg az is előfordulhat, hogy a bűn helyett az arra hivatottak a feljelentőt üldözik, nem a bűnöst.

Régen megírtam már, hogy az Orbánnal tett baráti kézfogás a Halál csókja!

Trump is így járt

De most már Orbán is tudja, hogy nagyon nagy szarban van az Uniós pénzcsapok elzárása miatt. Innen üzenem az Uniónak, ha valaki meghallja, hogy Magyarországon akkor segítenek, ha most nem segítenek! Sajnos ez a helyzet. Nagyon rossz lesz, de legalább a hibbant fideszesek is megértik talán, hogy a vezérük a lopáson kívül nem foglalkozott semmivel 12 évig, nem épített semmit csak rombolt, rabolt! Ha pedig véletlenül megépített mégis egy kórházat, akkor mellette háromnak az árát ellopta. De nincs Magyarországon hivatalban ügyész, aki nyomozni merne ellene! Ez a gyáva magyarság tragédiája!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.