Orbán, a szelfikirály (is)!

Nagyon élt ma a nemzetvezető! A Trianon-emléknapon nyakába vette az országot, a haknihelyszín a Rákóczi szövetség megemlékezése volt Sátoraljaújhelyen. Mint a menő sztárok szokták kerítésen belül ás túl, szelfizni lehetett vele, autogramot osztott, szóval volt ott minden, mi a megjelentek szem-szájának ingere volt.

Hová írjam? Pólóra? Jó!

Közösségi oldalán osztotta meg Orbán Viktor, miként töltötte a keddi napját. A fotók tanúsága szerint népdaléneklést hallgatott, szelfizett rengeteg fiatallal, valamint pólókra adott autogramot. Ezek a telefonok egy ideig biztosan nem lesznek kimosva! Íme, egy kis ízelítő:

A miniszterelnök üzent a szomszédos országoknak: kilencvenkilenc évvel Trianon után

„mi, magyarok bátran kihúzhatjuk magunkat: megmaradtunk!”.

„Itt vagyunk Európa közepén a szétszakítottság, a háborúk és a diktatúrák ellenére is”

– mondta a kormányfő a Rákóczi Szövetség tulajdonában lévő Rákóczi Tábor és Rendezvényközpontban.

Orbán Viktor hangsúlyozta, a magyarok nemcsak túlélték ezt az időszakot, de ma a Kárpát-medence legnépesebb nemzetét alkotják. Arról is beszélt, hogy

„gazdasági, kulturális és katonai erőnk napról napra látványosan gyarapodik. Ideje, hogy használjuk. A kérdés csak az, hogy mire”.

Kormánya válasza az – mondta –, hogy ezt az erőt a közép-európai népek összefogása érdekében kell felhasználni:

„A száz év magyar magány véget ért (…), és ma már mérföldekre vagyunk attól, ahonnan a Szovjetunióból kiszabadulva 30 éve elindultunk”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük