Frissítve videóval! Orbán-frocli a népnek: “Kármelitákkal a Kármelitában”

A 2019-es év első “mindent megtehetek, mert csak!”-üzenet vasárnap jelent meg Orbán Viktor közösségi oldalán, melyben ahelyett, hogy fülét-farkát behúzna és az éj leple alatt, ahogy a Nagy Imre szobrot szokta lebontatni, felcuccolna “puritán” munkahelyére, amit az Ön pénzén renováltatott, nagyképűen froclizza a facebook népét.

Ő költözik, mi álltuk a cehhet…..

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor és a slepp nem elégedett meg azzal, hogy anno felköltözött Budapestre, meghódította a budai Várra is. És amit Ő akar, azt időt, pénzünket nem kímélve meg is szerzi magának. Így is lett.

Az elmúlt hetek tüntetései sarkallhatták volna arra, hogy ha már így esett és nincs beleszólásunk, hogy milliárdjainkat mire költi a regnáló hatalom, legalább csendben, észrevétlenül lakná be a “puritán” módon felújított Karmelita Kolostort és az erkélyén állva nézné birtokát. De nem!

Demonstratíve nagy dirrel-durral teszi!

Hát, ezt is lehet. Akinek ellenszenves, eggyel több oka lett a morgásra, aki szereti, büszke rá.

A kommentekből:

“Isten áldja miniszterelnökünket! Így tovább, bízunk Önben!”

“Jó azt látni, hogy a Vízkeresztkor szokásos ház szentelés hagyománya még él, és remélem, hogy még sokáig maradunk keresztényként meghatározó tényezők a magyarság életében. Jó látni ezt a fajta évszázadok óta élő hagyományt. Isten áldja a magyarokat mindenhol a világon, legyen akár katolikus vagy református,vagy más keresztény felekezethez tartozó.”

“És megvalósult a TERV. Jó és eredményes munkát miniszterelnök úr, épp itt volt már az ideje, hogy a Parlament épületéből saját hivatalába költözzön Ön és kormánya. A felújítás folytatásához sok sikert kívánok.”

“Miniszterelnök úr ! Ne engedje meg hogy a csűrhék irányítsák már az országot. Igen ők már túl léptek egy határon. A kamu szakszervezistákat és az ellenzéki bohócokat illese már meg a törvény szaga. Ilyen nincs.!!”

 

Egy hozzászólás itt: “Frissítve videóval! Orbán-frocli a népnek: “Kármelitákkal a Kármelitában”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük