Orbán keménykedhet kommunikációsan, de ez elég kevés!

Ma a 100 éves rendőrségi megemlékezésen a miniszterelnök azt mondta, a rend a szabadság alapja. Meg hogy megvédik. Csak azt nem mondja, kivel, mert rendőr már alig van.

A mellékelt hirdetés szerint már 10 hónapos gyorstalpaló elég,

de már a képzés 3. hónapjától őrmesterként dolgozik a kadét. Álomállásnak tűnik, csak

az marad le a hirdetésről, hogy a 3. hónaptól beígért emeléssel 230 ezres bruttó fizetés aztán annyi is marad

Kb ez az egyik oka annak, hogy annyian lelépnek. Orbán keménykedhet kommunikációsan, de ez elég kevés.

Az alábbi cikkből kiderül,

hogy nem csupán a kis fizetés az, ami miatt leszerelnek a “talpasrendőrök”.

 

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155610517036093/

A kommentekből:

“25 ezer fős városra és 3 falura szombat este egy járőr páros jutott. Azért ez jelent valamit!! De a lényeg, hogy a nagyok úgy gondolják minden rendben van!!!!”

“Ez egy másik időszakra emlékeztet,ami egy válságos,zavaros időszak volt…Ilyen alul képzett emberekkel tartatnák be a jogbiztonságot,ezek fognak jogszerűen ,szakmaian intézkedni,ki szavatolja,hogy nem lesznek túlkapások,szakszerűtlen intézkedések,ennyi idő alatt ki se derülhet az alkalmasság,hogy stressz helyzetben,éles helyzetben,hogy reagál,képes e veszélyt elhárítani,megelőzni,vagy pont ő válik potenciális veszély forrássá???…Már kezdtek elcsendesedni a rendőr viccek,de most új reneszánszukat fogják élni,attól tartok és ez a három hónap után pont őrmesteri rang,ezt ki találta ki???Szerintem maximum tizedes,de inkább őrvezető lehessen 3 hónap után…EZ UGYE VICC,KAMU HÍR???!!!…Szerencsétlenek csak golyófogónak kellenek,arra alkalmasak,kihajtani őket,ha gáz van,meg kilakoltatásokra…”

“Szóval nettó 155ezer forintért elhivatottságot érzel, hogy életed árán is megvédd a Führered és annak népes famíliáját,kilakoltatáskor a földön húzzad, vonjad a félájult asszonyt, tüntetéskor könnygázzal akár akár a családodat is lefújd, csak hogy a tolvaj, csaló, hazug gazdádat megvédd a népharagtól. De arra is készülj, hogy parancsra bárkire legyen az akár megint a családod, barátod lőjjjjjj! Tudod amikor valakit bevesznek a maffia családba, pont így esketik meg, hogy első a Don, és akár anyád halálos ágyától is menned kell, ha őt kell védened !”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük