Orbán: Kossuth helyett Le Pen - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: Kossuth helyett Le Pen

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével, ezért maradt el a kormányfő szokásosos péntek reggeli monológja a Kossuth rádióban.

Hirdetés

A megbeszélésen az Európa előtt álló veszélyekről volt szó

Így az ukrajnai háborúról és gazdasági következményeiről, az árak példátlan emelkedéséről, Brüsszel elhibázott és veszélyes szankciós politikájáról valamint a migrációs válság fokozódásáról.

Orbán Viktor és Marine Le Pen egyetértettek abban, hogy a hagyományos értékeket képviselő európai pártoknak össze kell fogniuk azért, hogy a kontinens nemzeteit a veszélyek és a háború korában is megvédjék.

Bebizonyosodott ugyanis, hogy a brüsszeli bürokratákra és a baloldali pártokra az európai emberek és családok megvédésében nem lehet számítani – mondták.

Orbán Viktor tájékoztatta a Nemzeti Tömörülés elnökét azokról a héten bemutatott magyar kormányzati intézkedésekről, amelyekkel megvédik a családokat, a nyugdíjasokat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést az elhúzódó háborús helyzetben is.

Marine Le Pen elismeréssel szólt a Magyarországon bevezetett extraprofitadók rendszeréről

Forrás: MTI

Orbánék finanszírozzák Marine Le Pen választási kampányát

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.