Orbán piros lapja

Orbán Viktor onnan merít, ahonnan tud, a focipályáról. Az Európai Unió intézményi kérdéseiről, azon belül az esetleges reformokról, a következő hétéves költségvetési keretről tárgyalnak pénteki informális csúcsértekezletükön az uniós vezetők Brüsszelben.

Mit rejt Orbán aktuális hátizsákja?

Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása, amellyel kapcsolatban

„vannak egészen abszurd javaslatok is. Ilyen például, hogy az Európai Parlament helyeinek szétosztásánál ne csak az európai állampolgárokat, hanem a migránsokat is vegyék figyelembe, ami nem fogadható el, hiszen az Európai Unió az európaiaké…

– mondta a Brüsszelben a miniszterelnök Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155979821736093/?t=1

Nem mondhatják a brüsszeli bürokraták, hogy a magyar főközszolga csak kritizál és nem áll elő jobbnál jobb javaslatokkal, természetesen ez csak a ballibek által kifundált lejáratókampány része. Most is építő építőleg vitte puttonyában a következőket.

“Én is teszek javaslatot, úgy hívják, hogy piros kártyás eljárás…”

Az egynapos brüsszeli uniós csúcstalálkozó megkezdésekor megosztott üzenetben egyértelműsítette, hogy kiállította a cehről a számlát, amivel szerinte az egybegyűltek tartoznak a nemzeti kerítésünkért:

“Magyarország több mint egymilliárd eurót költött az európai határok megvédésére. Ezzel nemcsak magunkat, hanem Európát is védjük”

Székhelyi József: Orbán jogvégzett ember, tehát végzett a joggal….

Orbán réme

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük