Orbán rettenetesen megijedt, szembe jött vele a valóság

A miniszterelnök és a propagandagépezete alighanem rettenetesen megijedt: szembe jött velük a valóság. Rádöbbentek, hogy az embereket nem érdeklik az ócska lózungjaik, az uszítás és gyűlöletkeltés, elegük van a szemérmetlen lopásból – írta Cseh Katalin közösségi oldalán.

Ezért megpróbálnak úgy tenni, mintha érdekelné őket a környezetvédelem,

a klímaváltozás, a jövő generációk sorsa. Ezt azonban ma már senki nem hiszi el nekik.

Milyen alapon beszél klímavédelemről az a párt, amelynek egyik fő propagandistája, Bencsik András egy tegnap megjelent cikkében is a zöld mozgalmakat okolja az ausztrál bozóttüzekért, és azt állítja, a lehullott levelek gereblyézésével meg lehetett volna állítani a tüzek terjedését?

Milyen alapon papol a teremtett környezet védelméről az az Orbán Viktor,

akinek jobbkeze, Gulyás Gergely “beteg kislánynak” nevezte Greta Thunberget?
Milyen alapon hirdet klímastratégiát az a párt, amelynek egyik legtöbbet szereplő képviselője, Hoppál Péter a globális felmelegedés elleni érvként hozta fel, hogy idén már havazott is?

Milyen “klímastratégia” következik azok után,

hogy gyakorlatilag törvénybe foglalták a szélerőművek tiltását, hogy Orbán Viktor tavaly még büszkén mesélte, hogy megvétózta a 2050 klímasemlegességet hogy az állam épp egy veszteséges és rettenetesen szennyező szénerőművet vett meg a Mátra lábánál?

Nevetséges, és hiteltelen amit a Fidesz művel. Senkit ne tévesszen meg: a Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg. Joggal.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük