Ez nem semmi! Összenőtt, ami összetartozik? Az Orbán-fun Honfoglalás 2000 egyetértésben a Munkáspárttal közös közleményt adott ki, melyben kéz a kézben sinfelik az ellenzéket. 

Ki közelített kihez?

“A Honfoglalás 2000 Egyesület a Munkáspárttal egyetértésben közösen lép fel társadalmat megosztó, elítélendő jelenségekkel szemben. Sajnálatos, hogy egyes ellenzéki pártok és politikusok, a nemzeti megbékélés, az összefogás helyett a megosztás, a politikai zavarkeltés, a társadalom állandó izgalomban tartásának eszközével kívánnak előnyökhöz jutni.

“A magyarok nyugalomra vágynak,

meg akarják őrizni elért eredményeinket, dolgozni akarnak, a különböző nézeteket valló csoportok békés egymás mellett élésében érdekeltek. Minden társadalmi csoport: a munkások, az alkalmazottak, az értelmiségiek, a fiatalok és az idősebbek a magyarság megmaradásának egyetlen útját a társadalmi béke feltételek nélküli megteremtésében látják.”

“A civil szervezet és a párt arra kér minden magyart – nem lévén más út – tegyük félre korábbi sérelmeinket, építsük együtt Hazánkat. Eredményekben gazdag Új esztendőt kívánunk minden honfitársunknak!”

1 hozzászólás

  1. A Munkaspart tagja vagyok. Én úgy látom, hogy a Fidesz esetenként atveszi vagy felismeri azt amit Thurmer mondott. Nyilván nem változtatunk rajta. Ha Hitler szerette a tejet, ez nem ők arra, hogy én ne szeressem

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét