Thürmer Gyula maga és a rettentően jól muzsikáló pártja (Magyar Munkáspárt) nevében közleményben tudatta kizárólag velünk, mert nem valószínű, hogy trump közelében sokan olvasnák a magyar sajtószolgálat híreit, hogy “leghatározottabban elítél”.

Irgum és burgum…

A Magyar Munkáspárt a leghatározottabban elítéli az Egyesült Államok beavatkozását a Kínai Népköztársaság belügyeibe a Hongkongban zajló események kapcsán

– kezdte az OS-en keresztül kiadott közleményét a pártelnök.

“Hongkong a Kínai Népköztársaság része. Csak a Kínai Népköztársaságnak van joga és lehetősége a hongkongi hatóságokkal együttműködve helyreállítani a rendet és nyugalmat.

Az Egyesült Államok a hongkongi eseményekkel párhuzamosan támadást indított a Kínai Kommunista Párt ellen. Abban bíznak, hogy szembe állíthatják egymással a kínai népet és a Kínai Kommunista Pártot és megzavarhatják a kínai sajátosságú szocializmus építését.

A Magyar Munkáspárt szolidaritásáról biztosítja a Kínai Kommunista Pártot, a Kínai Népköztársaság egész népét.

mindennemű külföldi beavatkozás sérti a nemzetközi jogot és növeli a nemzetközi feszültséget.

A Magyar Munkáspárt követeli a külföldi beavatkozás leállítását és reményét fejezi ki, hogy Magyarország kormánya semmilyen formában sem csatlakozik a Kínai Népköztársaság ellen irányuló támadásokhoz és folytatja a keleti nyitást, a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztését. Ez felel meg a magyar nép, a magyar nemzet érdekeinek.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét