Varga Judit nem felelős azért, hogy az apja mit művelt. Varga Judit azért felelős, hogy miket beszél, és miket tesz

Gulyás Gergely azt nyilatkozta Varga Judit édesapjának múltjával kapcsolatban, hogy Varga apja nem tartótiszt volt, hanem a hírszerzéssel működött együtt, ami abban az időben megszokott volt.

Szeretném ezt világosan érteni

Gulyás Gergely ezzel azt akarja mondani, hogy természetesnek kell tekintenünk azt, hogy jelentéseket írtak egyesek az embertársaikról?

 • Természetesnek kell tekintenünk, hogy a besúgás volt a norma, a “megszokott”?
 • Tudomásul kell vennünk, hogy karriereket, életeket törhettek ketté büntetlenül “hírszerzők”?

S ha már ennyire ” megszokott” volt a hírszerzéssel való együttműködés,

akkor miért ennyire gyáva a Fidesz, hogy huszadszorra sem szavazta meg az ügynökakták nyilvánossá tételét?

Megértem persze, hogy az ügynököknek is vannak személyiségi jogaik. Ám azoknak is voltak és vannak, akikről ” megszokott” módon jelentettek ezek a személyek. Az áldozatokat ki védi meg?

Varga Judit nem felelős azért, hogy az apja mit művelt. Varga Judit azért felelős, hogy miket beszél, és miket tesz. Ez utóbbi igaz Gulyás Gergelyre is.

Egy hozzászólás itt: “Varga Judit nem felelős azért, hogy az apja mit művelt. Varga Judit azért felelős, hogy miket beszél, és miket tesz

 • 2019.12.08 - 11:48
  Közvetlen hivatkozás

  Egy gyerek valoban nem felelos az apja, nagyapja tetteiert – fogadjuk el. – Hat akkor viszont le lehet szallni Dobrev Klararol is, mint OROKBEFOGADOTT Apro-unokarol. A fidesz uton-utfelen emlegeti ezt a rokoni szalat, Gyurcsanyt ugy tuntetve fel, mint aki ennek a rokoni viszonynak az elvezoje akart lenni, maga is komcsi.
  Ugyhogy akkor gyerekek, le lehet ugrani Dobrevrol, es el lehet magyarazni, hogy tenyleg, ha ez 50-60 eve annyira bevett szokas volt – erdekes, az en rokonsagomban nem volt olyan ember, akinek ez lett volna a foglalkozasa – , akkor elo lehet venni az ugynokaktakat, akkor csak a munkakonyv adatait kell most tisztazni, egyszer es mindenkorra..
  Es a cikkironak is igaza van: mindenki a SAJAT tetteiert, cselekedeteiert felelos, tehat varga jutka inkabb probaljon meg nem hazudni – az o eseteben ez minimalis munkahelyi elvaras.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük