Gulyás Gergely azt nyilatkozta Varga Judit édesapjának múltjával kapcsolatban, hogy Varga apja nem tartótiszt volt, hanem a hírszerzéssel működött együtt, ami abban az időben megszokott volt.

Szeretném ezt világosan érteni

Gulyás Gergely ezzel azt akarja mondani, hogy természetesnek kell tekintenünk azt, hogy jelentéseket írtak egyesek az embertársaikról?

- Hirdetés -
  • Természetesnek kell tekintenünk, hogy a besúgás volt a norma, a “megszokott”?
  • Tudomásul kell vennünk, hogy karriereket, életeket törhettek ketté büntetlenül “hírszerzők”?

S ha már ennyire ” megszokott” volt a hírszerzéssel való együttműködés,

akkor miért ennyire gyáva a Fidesz, hogy huszadszorra sem szavazta meg az ügynökakták nyilvánossá tételét?

Megértem persze, hogy az ügynököknek is vannak személyiségi jogaik. Ám azoknak is voltak és vannak, akikről ” megszokott” módon jelentettek ezek a személyek. Az áldozatokat ki védi meg?

Varga Judit nem felelős azért, hogy az apja mit művelt. Varga Judit azért felelős, hogy miket beszél, és miket tesz. Ez utóbbi igaz Gulyás Gergelyre is.

1 hozzászólás

  1. Egy gyerek valoban nem felelos az apja, nagyapja tetteiert – fogadjuk el. – Hat akkor viszont le lehet szallni Dobrev Klararol is, mint OROKBEFOGADOTT Apro-unokarol. A fidesz uton-utfelen emlegeti ezt a rokoni szalat, Gyurcsanyt ugy tuntetve fel, mint aki ennek a rokoni viszonynak az elvezoje akart lenni, maga is komcsi.
    Ugyhogy akkor gyerekek, le lehet ugrani Dobrevrol, es el lehet magyarazni, hogy tenyleg, ha ez 50-60 eve annyira bevett szokas volt – erdekes, az en rokonsagomban nem volt olyan ember, akinek ez lett volna a foglalkozasa – , akkor elo lehet venni az ugynokaktakat, akkor csak a munkakonyv adatait kell most tisztazni, egyszer es mindenkorra..
    Es a cikkironak is igaza van: mindenki a SAJAT tetteiert, cselekedeteiert felelos, tehat varga jutka inkabb probaljon meg nem hazudni – az o eseteben ez minimalis munkahelyi elvaras.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét