Orbán Viktor: Donald Trump fontos szövetségesünk

Amerikából posztolta legújabb facebook-üzenetét Orbán Viktor, miután találkozott Donald Trumppal, az Egyesült Államok korábbi elnökével, akit „fontos szövetségesnek” nevezett.

A magyar miniszterelnök szerint mindketten elkötelezettek az „illegális migráció elleni küzdelemben, az alacsony adók, és ami a legfontosabb, a béke mellett”

„Egyetértettünk abban, hogy a háborús infláció és a háborús gazdasági válság egyetlen ellenszere a béke. Békét viszont csak erős vezetők tudnak teremteni, ezért nekünk itt, Ukrajna szomszédságában az az érdekünk, hogy az Egyesült Államok erős legyen. Trump elnök urat jól ismerjük, tiszteli és becsüli a magyarokat. Jó volt az együttműködésünk a múltban, ezért remélhetjük, hogy jó lesz majd a jövőben is”

– mondta Orbán Viktor facebook-üzenetében.

Forrás: hirado.hu
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Donald Trump (b3) és Orbán Viktor miniszterelnök (j2) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. Mellettük Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, (b2) és Takács Szabolcs, Magyarország washingtoni nagykövete (j3). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Keresztapák Bedminsterben: Trump fogadta Orbánt

Friss híreink

Kínyó Norbert

hegesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.