Orbán Viktor agyravette, hogy a rend őrei besokallni látszanak - 6 havi fegyverpénz a méz a madzagon! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Viktor agyravette, hogy a rend őrei besokallni látszanak – 6 havi fegyverpénz a méz a madzagon!

Az utóbbi hónapok visszatérő témája, hogy a fegyveres erőknél dolgozók egyre nehezebben és egyre kevesebben tűrik, hogy sem anyagilag, sem emberileg nem becsülik meg őket vezetőik. A  testület “talpasai”, ha tehetik, elhagyják a pályát és úgy tűnik nem elégszenek meg az elhangzó lózungokkal. A nagy választási osztogatásban Orbán Viktor most eljutott arra a pontra, hogy a rendőröknek és a katonáknak beígért egy szabad szemmel is jól látható lehetőséget.

Hirdetés

A korábban bejelentett 10 százalékos béremelés mellett a kormány jövőre a rendőröknek és a katonáknak hathavi fizetésüket fegyverpénzként odaadja

– erről Orbán Viktor adott hírt Facebook-oldalán.

A hétfőn közzétett videóban a miniszterelnök elmondja, rendőri és katonai vezetők jártak nála. Mindannyiunk nevében megköszönte nekik azt a fantasztikus munkát, amit ebben az évben végeztek:

a rendőrök és a katonák nélkül nem tudtunk volna védekezni a vírussal szemben, kórházakba is bementek, egészségügyi feladatokat is vállaltak, de nélkülük nem tudtuk volna a migránsok tömegeit sem megállítani a határnál

– fogalmazott a miniszterelnök.

Több mint százezer illegális határátlépőt állítottak meg a rendőrök és a katonák Magyarország déli határainál. Ez egy fantasztikus munka, elismerést érdemel, ezért 10 százalékos béremelésről döntöttünk a katonák és a rendőrök esetében is.

Az elismerésünket szeretnénk azonban azzal is kifejezni, hogy a következő évben hathavi fizetésüket fegyverpénzként kézhez kapják a rendőrök és a katonák.

A következő hónapokban és években további jelentős béremeléseket fogunk majd végrehajtani, hogy megtarthassuk a rendőreinket és katonáinkat – mondta Orbán Viktor.

A kommentekből….

“Az a baj,azt hiszitek pénzért minden megvehető….”

“Késő….sok régi rendőr a megbecsülés hiánya miatt, ott hagyta a “szervet”! Most a gyorstalpalóval és az átcsoportosításokkal (Menekültügyi Hivatal dolgozói) megnövelt létszámnak osztjátok a pénzt. Ezek az új rendőrnek nem nevezett emberkék jól járnak, a régiek meg elvándoroltak! Szégyen és gyalázat amit csináltatok a rendőrökkel!!!!”
“De ki van találva. Oltás felvétel határideje: jan.31, 6havit pedig februárban adják. Aztán meg majd kiderül, hogy csak azok kapnak, aki voltak kiküldetésen a határnál.”

“… “rendőrök és a katonák”… A többi meg le van szarva… Mi van a tűzoltókkal és a BV dolgozókkal, de legfőképp az egészségügyben helytálló emberekről, ők nem érdemlik meg??? Dehogynem, és nem csak ők hanem sokan mások is, akik éhbérért dolgoznak nap mint nap, megbecsülés semmi, elvárás pedig a maximunon… Nagyon sok rendvédelmi, és egészségügyi dolgozó keres 200 000 Ft alatt, ami szégyen…persze arról nem szólnak a hírek, hogy milyen sok a leszerelő ember. Minden nagyon jó, minden stabil, hát persze, mert ez van hazudva. Minden ki van kozmetikázava, hogy a statisztika jól mutasson, meg hogy azok az emberek akik ebbe nem látnak bele elhiggyenek mindent! Próbáljon megélni havi 200 000 forintból minden olyan kedves politikus aki szerint jól van ez így, persze csak akkor ha be is van oltva, MERT UGYEBÁR EZ NEM MINDENKINEK KÖTELEZŐ!!!”

“Végighallgattam…sehol nem hangzik el benne hogy februárban kapjuk honnan veszik hogy “februárban érkezik”?”

“de csak az kapja meg aki már 18 éve a testületnél van, nem volt soha beteg, és aláír előre még 15 évet kb ezek a feltételek várhatóak, a múltbéli ilyen jellegű “adományok” alapján ”

“A tűzoltók és a mentősök miért nem kapnak béremelést?! Ők minden nap küzdenek az ember életéért sokszor a sajátjukat is kockára téve! Akkor egy tűzoltó miért csak 170ezer Ft-ot keres egy hónapban? Miért kell nekik el menni maszekolni hogy meg tudjanak élni?! Nem hogy béremélst nem kapnak de még év végén se kapnak jutalmat csak 1 db szaloncukrot! Ha meg nincsenek be oltva akkor küldjük el őket 1 év fizetetlen szabadságra. És majd ha leszerelnek a tűzoltók és ember hiány van akkor meg pislogunk. Legalább a focistáink milliókat kapnak, gratulálok!”

“Szerintem a következő fotózás előtt mindenképpen hirdesd ki, hogy aki nem látványosan boldog, az megy a gulágra. Esetleg tapsolhatnának is.”

Kapcsolódó

 

Orbán Viktor agyravette, hogy a rend őrei besokallni látszanak - 6 havi fegyverpénz a mézesmadzag

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor agyravette, hogy a rend őrei besokallni látszanak – 6 havi fegyverpénz a méz a madzagon!

  • 2021.12.20 - 17:40
    Közvetlen hivatkozás

    A rendőrök se hülyék, pontosan tudják, hogy ez csak a választás miatt van, mármint a fegyverpénz, mert jóideje ezt sem kaptak. A 10℅-ot meg orbán feldughatja magának. Túl kevés, túl későn. Nem a külhoniaknak, és a fene tudja hogy még hány helyre ömlesztett orbán száz és százmilliárdokat, mintha itthon minden rendben lenne. Ilyen felelőtlen, impotens, hozzá nem értő kormánya még nem volt ennek a nyomorult, szerencsétlen országnak. Ez most nagyon a bögyömben van, ide is leírom:- orbán kinevezett egy miniszteri biztost, aki az Indonéz Köztársaság közúthálózatának útdíjfizetési rendszerének a fejlesztéséért felelős. Mindezt magyar közpénzből. És még hány ilyen lehet, amiről nem is tudunk. Mindeközben nincs pénz a rendőrök, a tanárok, az egészségügyi szakdolgozók tisztességes béremelésére.
    Ha a választás után valami balhé lesz, vajon ki fogja megvédeni a fidesznyák bandát? Az alulfizetett rendőrök? Vagy a katonák, akik szintén nincsenek túlfizetve?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.