Orbán Viktor figyelmébe! - Lenne mit tanulni.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Viktor figyelmébe! – Lenne mit tanulni….

A koronavírus elleni védőoltások beadásának kiemelt központjává alakul át a Stade de France, a franciák nemzeti futballstadionja. Ezek után talán nem csoda, ha a hírt Orbán miniszterelnök figyelmébe ajánljuk.

Hirdetés

És ez nem áprilisi tréfa

A szombati Le Parisien szerint április elejétől üzemel majd új funkciójában az intézmény, amely a pandémiával vívott küzdelem legnagyobb centrumává válik. A lépés révén jelentős mértékben csökkenthető lesz a kórházakra nehezedő nyomás.
A Párizs északi részében, Saint-Denis-ben található stadionban hetente több ezer helyi lakost oltanak majd be, de a régió más megyéiben élő franciák is itt kaphatják meg a vakcinát. Hasonló feladatot már ellát egy másik francia sportlétesítmény, a marseille-i Velodrome Stadion.
A bő 90 ezer néző befogadására alkalmas Stade de France az 1998-as labdarúgó-világbajnokságra épült, melyen több mérkőzésnek, köztük a döntőnek is a helyszíne volt, akárcsak a 2016-os futball Európa-bajnokságon.

A Puskás aréna jövője?

Kapcsolódó

Orbán
illusztráció Városi Kurír
Orbán
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor figyelmébe! – Lenne mit tanulni….

  • 2021.03.20 - 20:17
    Közvetlen hivatkozás

    Én már régóta mondogatom,hogy itt ez a sok teljesen felesleges puccos stadion. Oltópontnak kiváló lenne mindegyik, itt aztán lehetne távolságot tartani. Legalább egyszer az életben valami hasznos dologra lenne felhasználva

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.