Orbán Viktor figyelmébe! – Lenne mit tanulni….

A koronavírus elleni védőoltások beadásának kiemelt központjává alakul át a Stade de France, a franciák nemzeti futballstadionja. Ezek után talán nem csoda, ha a hírt Orbán miniszterelnök figyelmébe ajánljuk.

És ez nem áprilisi tréfa

A szombati Le Parisien szerint április elejétől üzemel majd új funkciójában az intézmény, amely a pandémiával vívott küzdelem legnagyobb centrumává válik. A lépés révén jelentős mértékben csökkenthető lesz a kórházakra nehezedő nyomás.
A Párizs északi részében, Saint-Denis-ben található stadionban hetente több ezer helyi lakost oltanak majd be, de a régió más megyéiben élő franciák is itt kaphatják meg a vakcinát. Hasonló feladatot már ellát egy másik francia sportlétesítmény, a marseille-i Velodrome Stadion.
A bő 90 ezer néző befogadására alkalmas Stade de France az 1998-as labdarúgó-világbajnokságra épült, melyen több mérkőzésnek, köztük a döntőnek is a helyszíne volt, akárcsak a 2016-os futball Európa-bajnokságon.

A Puskás aréna jövője?

Kapcsolódó

Orbán
illusztráció Városi Kurír
Orbán
illusztráció: V.K.

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor figyelmébe! – Lenne mit tanulni….

  • Avatar
    2021.03.20 - 20:17
    Közvetlen hivatkozás

    Én már régóta mondogatom,hogy itt ez a sok teljesen felesleges puccos stadion. Oltópontnak kiváló lenne mindegyik, itt aztán lehetne távolságot tartani. Legalább egyszer az életben valami hasznos dologra lenne felhasználva

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük