Sorting by

×

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése!

A szerdai kormányülés friss döntéséről számolt be Orbán Viktor a Facebookra feltöltött videójában. Mint mondta, a legfőbb kérdés az áremelkedés, az infláció kérdése, amitől egész Európa szenved. Magyarország védekezik (minimálbér-emelés, nyugdíjemelés, rezsicsökkentés, rögzített üzemanyagár-plafon). Az infláció magas szintje érinti a korábban felvett hitelek kamatait, ezért új védelmi vonalat kell nyitni.

“Lakossági kamatstopot vezetünk be, október végi szinten rögzítjük a jelzálog alapú hitelek kamatait.

Az intézkedés január elején lép hatályba és az első félév végéig tart.

Ez azt jelenti, hogy a februári törlesztőrészlet már alacsonyabb lesz, mint a korábbiak voltak”

– jelentette be a kormányfő.

A hozzászólásokból….

“Így kell ezt, össze-vissza rángatni a gyeplőt! Caak beleborulnk az árokba!”

“Aki ezen röhög az mennyire érzi vajon rettenetesen idiótának magát?Van, akinek ez óriási segítség.Aki röhög az menjen szépen bezzegnyugatra, ott úgyis kolbászból van a kerítés, magasabbak a fizetések, meg jóval magasabbak a számlák is. Nyugodtan meg lehet próbálni kint boldogulni, nem kötelező ebben a hanyatló keleti blokkban tengődni. Valahogy a sok nyavalygótól soha nem hallom, hogy ténylegesen venné végre a sátorfáját, mindenki örömére..”

“Azért kullogunk hátul, mert Magyarország előre megy… Fizethetjük az államadósságot, mert amit osztogat, azt is mi fogjuk borsós aron visszafizetni. Egyszer hopp, máskor kopp… Egy hangyányit sem jobb, mint bármi más volt valaha is. Nem beszélve a korrupcióról.”

“Élelem árával mi lesz az nem fontos? 🤔 Talán a rezsicsökkentést kamat csökkentést fogjuk enni?”

“Az ország 4/5e ÖNÖKBEN bízik miniszterelnök úr, csakis előre nem hátra…de nem ám. Jó ez a fennállás,a kormány kormányozzon az ellenzék meg maradjon ellenzékben, mert nem képesek változni”

“Lassan már luxus lesz ha az a ember meghívja magát egy Tescos energiaitalra. Nem még hogy egy Hellre.

Kapcsolódó

 

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor rendkívüli bejelentése!

  • 2021.12.22 - 15:10
    Közvetlen hivatkozás

    Orbán Viktor mikor állitja le a letiltásokat?már mindenkinek engedett csak a letiltásokat hagyta meg!! nyugdijból 50% vagy 33 % nem kevés,de legalább 33 % ban megállithatná a járvány idejére!! Már Így is 2 évet csuszik vele !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.