A narancssárga tagkönyv – menlevél a lopáshoz

A Veszprém és  Kész közösségi oldala szerint a veszprémiek üzentek a Fidesznek: a Budapest úton, a Kossuth iskolával szemben – vélhetően Simicska egyik plakáthelyén – egy felháborodott ismeretlen hosszú listán sorolta fel a kormány feleslegesnek ítélt kiadásait, alatta egy kérdéssel: Ilyen gazdagok vagyunk?
[mnky_ads id=”10551″]

Ellopott közpénzek

A lista mellé még a Fidesz választókerületi elnökének képét is odaragasztották. Veszprém város kb. 200 (!) évi költségvetése van a felsorolásban. Ellopott közpénzek, felesleges pazarlások. Akkora tétel, amelyből az oktatásra és az egészségügyre fordított állami forrásokat is megduplázhattuk volna.

Néhány komment, a sok közül:

“Jó lenne ezt kinyomtatva,sokszorosítva látni és terjeszteni. Le a kalappal, aki összeírta! Sajnos kicsit elmosta az egyik részt az eső.”

“Áááá, ez gyönyörű! És még nincs is minden benne a felsorolásban, lehet még bővíteni a Fidesz-bűnök listáját!”
[mnky_ads id=”10552″]
“Van még Simicska féle oszlop!! ”

A nép hangja egyre erősebb lesz. Még sok ilyen és hasonló kezdeményezésre van szükség, hogy mindenkinek fel nyíljon a szeme, s rádöbbenjen, hogy egy ördögi játék eszközének használta és használja fel Orbán Viktor a magyar embereket. Egy hazug, álságos országban élünk, ahol Orbán csak bábfiguráknak tekinti mindazokat, akik nem a nemesebbik felét nyalják. A Fidesz egy tekintélyelvű államot épít, ahol a narancssárga tagkönyv, egyben menlevél a lopáshoz, a közpénzek magánosításához. A nagy művet a “mester” a tavaszi választások után szeretné befejezni. A Várba készül, talán már a koronát is csomagolják, hogy a megfelelő fejre kerüljön, ha a kedves vezetőnk úgy akarja.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük