Orbánnak hála, megtalálta a roma közösség a saját “cigányát”, akibe belerúghat!

A Bács-Kiskun megyei cigány önkormányzat elnöke szerint a hazánkba készülő “migránsok, menekültek 90%-a terrorista, tőlük véd meg minket Orbán Viktor. Ezért kell a Fideszre szavazni.” Ez ellen javasolják tanult politológusaink, hogy “kellene már végre egy vonzó vízió Magyarországról”. Pedig aki a félelemre, a gyűlöletre épít, az rövid távon nyer. Egészen egy biztosan bekövetkező kataklizmáig. Ahogy azt már a 20. században is megéltük – írta Vágó István közösségi oldalán.

Menekültekből lesznek a cigányok cigányai?

Az alábbi videón annak vagyunk tanúi, hogy Horváth Szilveszter Bács-Kiskun megyei Roma Önkormányzat Elnöke miként riogatja a roma közösséget. Állítása szerint 10-ből 9-ember terrorista azok közül, akik elmenekülnek a háborús állapotok elől. Szinte szó szerint felmondja az orbán-kommunikáció embertelen uszító mondandóját.

https://www.facebook.com/richard.szabo.56027/videos/367550003845854/

Az eseményen készített videót egy közösségi oldalon találtuk, íme a hozzáfűzött kommentár:

“Döbbenetes hogy a hazai cigányságot hogyan akarja felhasználni politikai célokra mind a fidesz, mind a Bács-Kiskun megyei cigány önkormányzat “tanult” elnöke. Hogyan nyilatkozhat olyant, egy kissebségi népcsoport elnöke, hogy a hazánkba érkező ( ide nem jönne egy migráns se) migránsok, menekültek 90%-a TERRORISTA! GYALÁZAT ÉS HAZUGSÁG!
Adódik a kérdés!!! Akkor azok a letelepedési kötvényes “migránsok” akiket a fidesz telepített be hazánkba, azok nem azok??? Jaaa vagy azért megkaptátok a pénzt? Döbbenten néztem végig az alábbi videó anyagot melyen Horváth Szilveszter Bács-Kiskun megyei Roma Önkormányzat Elnöke riogatja a hazai roma közösséget. Állítása szerint 10-ből 9-ember terrorista azok közül akik menekülnek a háborús állapotok elől. Mikor volt Ö egyáltalán menekülttáborban?

Honnan ezek az információk? Van e erre konkrét bizonyítéka?

Ha nincs, akkor ez a választópolgárok indokolatlan megfélemlítése, és megtévesztése. Nem támogatom magam sem a bevándorlást,de talán először a kivándorlást kellene megállítani uniós bérekkel! De átgázolni bármilyen nemzeten és közben a keleti országokban pl Törökország elnöke “diktátora” szinte testvéri viszonyt ápol Orbán Viktor miniszterelnökkel… Nem gondoljátok, hogy szembeköpitek saját magatok? Miért van az hogy minden nyugati demokratikus ország elhatárolódik A fidesz poltikájától, és csak ott fogadják a fidesz vezetőit ahol autokrata, fasiszta, a demokratikus jogokat lábbal tipró vezetők irányítanak országokat.. Közben a Nemzetközi Roma Napról egy bejegyzése se született… Miért? Elgondolkodtató… Most a hazai roma közösséget kérem!!! Hozzátok szólok! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni!!! Legyél SZABAD EMBER, EGY SZABAD ORSZÁGBAN!”

Kövér a cigányokra és a munkanélküli fiatalokra építi a magyar jövőt

Egy eltávolított facebook hozzászólás margójára

“Tisztelt Horváth Szilveszter Bács-Kiskun megye roma elnöke Olvastam az Ön hozzászólását amit azóta eltávolított, amiben “árulónak” nevez. És azzal vádol hogy lepaktáltam a Jobbik nevezetű párttal. Felhívom a figyelmét, a Jobbikból távoztak azok azok az emberek akik a rasszizmust, a gyűlöletkeltést, a megfélemlítést és bármilyen faji, nemi hovatartozás miatt bárkit elítéltek. A Toroczkai féle emberkék Dúró Dóra és bandája egy másik pártot alapítottak aminek a nevét sem vagyok se le írni sem kimondani hajlandó!

Ellenben távozott e a Fidesz-Kdnp soraiból Pócs János?

Aki a kazánba zárt egy roma származású honfitársunkat majd egy égő papírt is dobott a kazánba? Távozott e Bayer Zsolt aki egy diáklányt próbált megsemmisíteni eltaposni csak azért mert másképp gondolkodik mint a TI félétek? Távozott e Semjén Zsolt aki a kereszténységet mint kérkedésképp maga előtt toló önfitogtatásra, pajzsként használja fel és közben a gyűlöletet a másságok eltaposását hirdeti?

Távozott e Orbán Viktor

aki a család fogalmát nem hajlandó elismerni, illetve kénye kedve szerint diszkriminál embereket törvényekben foglalva. Az áruló bizony NEM ÉN vagyok Szilveszter… Hanem TE!
EGY OLYAN PÁRT TAGJAKÉNT, AKI BÁRMIRE KÉPES HOGY ELTAPOSSA A SAJÁT NÉPÉT IS HA AZT A SAJÁT HASZNA ÚGY KÍVÁNJA.
IGEN, ÉN MONDOM! TE SZÉGYELLD MAGAD!

Szégyelld, mert részese lettél a gyülöletkampánynak és magad is a gyűlöletet és a rasszizmust hirdeted hazugsággal és a választókat csapod be!! Megtéveszted őket, riogatod az embereket.. az helyett hogy kiállnál a jogaikért!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük