Festékkel öntötték le a gyermekeken segítő alapítvány ételszállító autóját

Az Országos-Fóti Gyermek Alapítvány szolgálati autóját még valamikor szombaton rongálták meg.

Megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyeremek Alapítvány a Facebook-oldalán. A Pest megyében élő, önhibájukon kívül hátrányos szociális helyzetben lévő családokat, gyermekeiket támogató alapítvány munkatársa azzal szembesült, hogy festékkel öntötték le az alapítvány ételszállító autóját. Az alapítvány – fóti gyermekvédelmi szervezet lévén – a Fóti Gyermekváros bezárása ellen küzdő kezdeményezéseket is támogatja.

Idén áprilisig rekord mennyiségű, 26 108 kg élelmiszert osztottak ki több mint 18 millió forint értékben 8500 rászorulónak, szolgálati autójukkal naponta szállítanak ételt a rászoruló családoknak. Ezt az alapítvány számára fontos munkaeszközt rongálta meg egy ismeretlen.

“Valakit zavar, hogy naponta hordjuk a rászorult családoknak az élelmiszert?” – tették fel a kérdést Facebook oldalukon.

A sajnálatos eset ellenére azonban nem állhat meg a munka, az alapítvány tegnap is szállított ételadományt. “Festék ide vagy oda, ma is, mint minden vasárnap Sikátoron jártunk…” – írták.

(Forrás: Mérce)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük