2018 februárjában adtunk hírt arról, ahogy a szentendrei önkormányzat honlapján büszkélkedik azzal, hogy befejeződött a szentendrei HÉV-végállomás melletti/mögötti P+R parkoló építésének első üteme.

Lassan két éve a helyzet változatlan

A szentendrei önkormányzat 2016-ban meghívásos közbeszerzési eljárás eredményeként a GrafiTUS Kft.-t bízta meg a parkoló kiépítésének engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésével. Ezt később társadalmi egyeztetésre is bocsátották.

Szentendre ezzel a kész tervvel lobbizott, azonban 2018-ban nem kapott pénzt a végleges projektre, így az önkormányzat addig egy ideiglenes murvás parkoló kiépítése mellett döntött.

A jelen, azaz 2019. december

„A beruházás 17 millió forintból valósult meg, amelynek keretében zúzott kővel borított parkolófelületet alakítottak ki mintegy 3000 négyzetméteres területen, talajcserével. Jelenleg sajnos inkább egy sártengerre hasonlít, mint egy P+R parkolóra”

– írja a Parkoló Szentendre Facebook-oldal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét