Presser Gábor és társai megrendítő videóüzenete - Városi Kurír

Sorting by

×

Presser Gábor és társai megrendítő videóüzenete

„A járványok, a válságok elmúlnak, de a művészet örök! Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk!” – szól a művészek üzenete. Különös, szívhez szóló videót készítettek magyar művészek.

Hirdetés

A kliphez azt írták:

“Egy éve a koronavírus-járvány korlátozza életünket. A művészek nem csinálhatnak színházat, nem tarthatnak koncertet. Nem tehetik azt, ami a szenvedélyük: élményt nyújtani a közönségnek. Nem mehetnek fel a színpadra, nem érezhetik azt, hogy szívük együtt dobban a nézőkével.

Üresek a színház- és a koncerttermek, a közönség és a művészek közös terei. Miénk itt a tér, mégsem lehetünk együtt!

A járványok, a válságok elmúlnak, de a művészet örök!

Mindannyiunknak tenni kell azért, hogy minél gyorsabban véget érjen a járvány. Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk!”

Miénk itt a tér – Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk

Szereplők:

Balázs János, Egyed Bea, Gerendás Péter, Gryllus Dorka, Gyémánt Bálint, Harcsa Veronika, Miklósa Erika, Presser Gábor, Simon Kornél, Sztarenki Dóra, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és a Bonus Track Band: Fényes Gábor, Giret Gábor, Hudák Imre, Chris Mattheisen, Nemes Zoltán, Suga János, Szabó Tamás, Tóth Károly, Czipra Márton.

A videó a GetCloser Concerts, a Lumiere Filmiskola, a MoMKult, a VisionTeam és a VideoAssist összefogásával jött létre. Minden szereplő és a stáb minden tagja önként és ingyen vállalta a feladatot.

A forgatáson valamennyi szereplő és stábtag negatív koronavírus teszt birtokában vett részt – írták a videóhoz.

 

ellenzéki, átvilágítás
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.