Privát kampánynyitó (1.) – Ideje véget vetni a pocsék Fidesz-kormányzásnak!

Ezzel cikkel  szerzőnk egy új kampánynyitó  sorozatot indít. Egyenlőre négy rész készült el a cikkfolyamból, ezeket a héten közöljük, és olvasóink visszajelzése alapján döntjük el, hogy folytassuk e a “magán-menetelésünket.”

Helyzet van!

Amit alább olvas majd a talán jobb sorsra érdemes olvasó, minden sorában magánjel-legű elmélkedés. És mielőtt valamelyik hollikistván kiátkozna, leszögezem: nem beszéltem sem Soros Györggyel, sem egyetlen ellenzéki párt egyetlen képviselőjével sem. Magánvéleményemet osztom meg az érdeklődökkel fontos közügyben, a 2022-ben esedékes választás ügyében. Elöljáróban néhány szó késztetésemről.

Helyzet van, és “a helyzet fokozódik!“

Országunk állapota mai körülményeink között több mint aggasztó, s tűnödésem tárgya, hogy

miként lehetne nagyobb rumli, ha tetszik, erőszak nélkül, törvények szabta keretek között megszabadulni Orbán Viktortól és  pereputtyától, mert már több mint tíz éve a vérünket szívják, s ennek már ideje véget vetni!

Ami közviszonyainkat illeti,

azokról ezer és egy forrásból szerezhettünk bizonyítékokat, elég, ha csak a Tavares jelentésre, a Sargentini jelentésre, az Európai Unió sok-sok figyelmeztetésére gondolunk. Egyebekben pedig tíz év diletténs szakmai-politikaia kormányzásának, most pedig a járvány példátlanul ügyetlen kezelésének következményeit nap nap után a bőrünkön érezzük. Közben pedig, mintha mi sem történne, tovább folyik a közjavak törvényesített ellopása. Aki csókot ad Orbánnak, az vagyont kap vissza.

<<FRISS HÍREINK!>>

Szarban vagyunk, no!

És valami Demeter Szilárd nevű Orbán-fan émelyítő szövege a lakájmédiában (hiába vonta vissza) a minap azt is újra igazolta, hogy a szarnak is van minősége: a múzeumigazgató cikke a szerző beteg elmeállapotát mutató bizonyíték. Amolyan NER-konform böfögés  talán annak örömére, aki kinevezte.

Hanem hát van ennél sokkal nagyobb baj is!

Orbán Viktor miniszterelnök (lengyel kollégájával együtt) éppen most készül bombát robbantani Európában, miközben arról fecseg, hogy nem teheti ki drága magyar népét súlyos kockázatoknak, ha az európai pénzosztást a jogállamisági követelményekkel kötik össze. No bizony! Mi, az esetleges kockázatot elszenvedő nép a kormány megszólalásaiból úgy tudjuk: nálunk jogállam van, amely minden tekintetben kiválóan működik és példaadó lehet egész Európa számára. Mármost annak az egy-másfél millió honi választópolgárnak, aki ezt még többé-kevésbé el is hiszi, ajánlom szíves figyelmébe:

a hét költségvetési év alatt Magyaroroszág mindösszesen 38,8 milliárd eurót (14 ezer milliárd forintot), Lengyelország pedig 125,5 milliárd eurót hívhatna le a közös kasszából, ha ez az eszelős és aljas vétó nem fenyegetné az egész európai közösséget.

De fenyegeti, s ha a miniszterelnöki indoklást beadagolnák akár egy jámbor lajhárnak, talán az is megvadulna tőle

Nyersen fogalmazva: Orbán Viktor rosszindulatú daganat Magyarország és Európa testében, ideje végre nekilátni a gyógyításnak, ideje közös dolgaink rendezésének!

Készülődjünk a 2022. évi választásra, mert szorít az idő!

Egyfelől mindaddig, amíg a bomlott agyú kormány hatalmon van, Magyarország anyagi és szellemi hanyatlása folytatódik, másfelől önmagában is szerfölött nehéz lesz az ellenzéket közös, cselekvő és győztes csapatba tömöríteni. De tekintsünk a jövőbe, és próbáljuk meg azt formálni a nemzet javára!

A kampánynyitó után, holnap következik: A választási szövetség

kampánynyitó

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Privát kampánynyitó (1.) – Ideje véget vetni a pocsék Fidesz-kormányzásnak!

 • Avatar
  2020.12.01 - 14:31
  Közvetlen hivatkozás

  Kivancsian varom a kivalo – amde rovid- cikk folytatasat mar holnap!
  (Egyebkent is imadom az oldalt – szeretem benne a tenyfeltarast es a gyilkos, szarkasztikus humort is)….:)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük