Puha pöcsök keménykednek Magyarhonban

Pöcs pedig sokféle van. A lúzerek, a pipogyák, valamint a tornából felmentettek számíthatnak arra, hogy így is nevezik őket. Az erotikus vonalat már meg sem említem, a lankadtakat, a puhákat, a semmire kellőket. Kis pöcsös az ifjú titán is, kinek fenekén ott még a tojáshéj. Szóval a lényeg, hogy pöcs már pedig sokféle van.

A nagy PÖCS intézkedés

Ez azért nem semmi. Ez a rendszer már eddig is sokféle baromságra volt képes, de ez aztán tényleg viszi a prímet. A PÖCS-ök (Pedagógus Önértékelési Csoportok) feladata volt anno az éves önértékelési terv elkészítése és feltöltése egy online felületre, az önértékelés előkészítése és megtervezése, a tanárok, szülők, diákok tájékoztatása, az önértékelésbe bevont pedagógusok felkészítése és támogatása.

Megint egy újabb elem az illiberális államépítésben, mely nem az oktatás jobbá tételéről, hanem, mint a minősítési rendszer, vagy akár az etikai kódex, a kordában tartásról, a számonkérő, az oktatói szabadságot korlátozó intézkedésről szólt. A pedagógusok pedig tűrtek, megalázottan viselték mindezt, mert nekik is valamiből élni kellett.  A kormány szokás szerint visszaélt a munkavállalók kiszolgáltatott helyzetével. Emelte látványosan a nagyvállalatok vezetőinek bérét, tűri, sőt hallgatólagosan támogatja is, a kiemelt, horribilis jövedelmek, főleg csókosi körben való burjánzását, érzéketlenül szemlélve egyes társadalmi rétegek egyre nagyobb tömegű legatyásodását.

Ez a PÖCS nem volt más, mint a pedagógusok megfélemlítésére hozott illiberális államépítés része, alattvalókká tenni azokat, akik az állásvesztéstől, vagy az előmenetelük csorbításától való félelmükben tűrik a megalázó, egymás kukkolására való kényszerítést. Mi várt a tanárokra? A minősítésről, a tanfelügyeletről és a fizetésekről itt olvashatnak.

Kis pöcsök azért még előfordulnak

Száz szónak is egy a vége, mindannyian pöcsök vagyunk, mert hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk, hagyjuk, hogy a mostani kormány által agymosottakká legyünk, mert mindennapi betevőnkért való jogos aggódásunk pöccsé tett bennünket is. Jó lesz vigyázni, lankadásunk senkinek nem fog örömet okozni, csak az illiberális populizátoroknak. Ők kéjelegnek majd azon, ahogy eddig is, lám mivé tettek bennünket!

A puha pöcsök ebben az országban elszaporodtak. A magyar honvédelem és birkózó szőnyeg nagy alakját szellemóriásként állította fel elénk a felcsúti kisvasutas, olyan beosztásba, melyhez annyit ért, mint csertői Mariska a kvantummechanikához. De bekeményítette még ötös számú párttagkönyvesét is, aki szerint Ferenc pápa egy argentin libsi, egy marha, egy migráns hátterű ember- mondta, csak úgy mellékesen keresztényi alapokon.

A nők igazán a megmondhatói annak,

hogy mennyi férfi keménykedik nálunk puha nudlival. Akár úgy, hogy látszólag gránitszilárdságú intézkedéseket hoznak és azokat képesek még PÖCS-nek is elkeresztelni, akár úgy, hogy szüleik még keresztneveiket is ennek megfelelően választották. Vannak olyanok is persze, aki vezetékneveikkel is képesek színmagyarságukat álságosan igazolni.

Hajrá magyarok, hajrá keresztény alapú Magyarország!

Fekvőtámasszal egy nyamvadt interjúért – Húzzál innen Jeszenszky!

Jeszenszky: A fideszes csajok jól sz..pnak! – ő csak tudja….

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük