Puzsér Róbert: Az undor, amit az Orbán kottájából játszó árulók [rövidebb nevükön az MSZP] iránt érzek, újabb muníciót kapott

Az undor, amit az Orbán kottájából játszó árulók [rövidebb nevükön az MSZP] iránt érzek, újabb muníciót kapott: ezúttal egy kvótacsaj friss női energiái szabadultak el, hogy a hódmezővársáhelyi kudarc után lélegzethez segítsék a Fideszt.

Arra az újságírói kérdésre, hogy ha kormányra kerülnének, akkor befogadnának-e menekülteket,

a Bangó tulajdonában lévő szocialista politikus, Borbély Ildikó az elképzelhető leggyalázatosabb és legcinikusabb módon reagált:

„április 9-én válaszolok önnek erre a kérdésre”.

Nos, ilyet egy politikus nem mondhat – még ostobaságból sem.

Ilyet egy politikus soha nem is mondana, hacsak nem azért, hogy szándékosan toborozzon szavazókat a riválisainak. Amit ez a nő tett, az a Fidesz választóinak tudatos hergelése és módszeres zavarkeltés a kormányváltás híveinek körében. A kormánypárt természetesen azonnal reklámot gyártott a szocialista kvótanő „elszólásából” – újra teljes fordulatszámon pöröghet a kormányzati félelempropaganda. Nem csodálkoznék, ha a nő gazdája, Bangó úr hamarosan trafikot nyitna.

Bangóné már tavaly novemberben bejelentkezett a Joseph Goebbels-díjra, amikor Bayer Zsoltot idéző stílusban gyalázkodott a Parlamentben:

„az a hímnemű lény, aki bántja a gyengébbet, nem nevezhető férfinak, hanem féregnek, a férget pedig el szoktuk taposni”.

Már csak az a kérdés, hogy az a nőnemű lény, aki az ellenzék látszatát keltve szolgálja ki Habony Árpádot, vajon mit érdemel? Bangóné szerint képviselői mandátumot, havi hétszázezret, ingyen mobilt és ingyen laptopot – s erre jön ráadás gyanánt a kormányzati hálapénz. Még igaza is lehet.

Ha Bangóné Borbély Ildikó holnap is az MSZP listáján szerepel, az újabb bizonyítéka lesz annak, hogy a nemzeti együttműködés rendszere nem pusztán a szocialisták egy részét vásárolta fel, de az árulók már többségben vannak.

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/videos/1634741956601611/?t=0

Puzsér Róbert

Frissítve!!! Juhász Péter: A sikeres ellenzéki politikusokat akarja kicsinálni az MSZP? Kinek az érdeke ez, ha nem a Fideszé?

Puccs az MSZP-ben, avagy fejezetek a szocialista párt hálószobatitkaiból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük