Sorting by

×

Puzsér szerint ő majd „újrastrukturálja a lövészárkokat”

Összegyűjtötte a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat Puzsér Róbert, az Állampolgárok a Centrumban Egyesület jelöltje.

6316 aláírás

Puzsér Róbert pénteken, a Főpolgármesteri Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, 6316 érvényes aláírást adnak le, de folytatják a gyűjtést addig, amíg a választási bizottság nyilvántartásba nem veszi őt jelöltként.

Hangsúlyozta: ez az eredmény is bizonyítja, hogy a politikai centrum él és alternatívát fog nyújtani a választóknak az önkormányzati voksoláson a két „látszatalternatívával” szemben.

Leginkább 40 év alattiak írták alá az ajánlóíveiket

Ezzel kapcsolatban kérdésre válaszolva azt mondta, mindkét kurzus annak köszönheti rossz minőségű kormányzását és politikáját, hogy az elmúlt 30 évben folyamatosan azért szavaznak rájuk, mert ők a „kisebbik rossz”, vagy mert a választók „gyűlölik” a másik oldalon álló politikai pártokat.

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta, tapasztalataik szerint leginkább 40 év alattiak írták alá az ajánlóíveiket, és büszkék arra, hogy nem a politika, hanem a generációk mentén hoznak létre törésvonalat és ennek mentén akarják „újrastrukturálni a lövészárkokat”.

(Forrás: MTI)

megosztás

 

átver

Egy hozzászólás itt: “Puzsér szerint ő majd „újrastrukturálja a lövészárkokat”

  • 2019.10.05 - 02:22
    Közvetlen hivatkozás

    Te idiota szofoso’! pont olyan idiota vagy, mint a folyton szabadsagharcolo fonokod, a kedves vezeto! Hagyjatok mar abba ezt az orokos harcot, egy normalis tarsadalom – plane bekeidoben, amiben most is elunk – NEM HARCOL, hanem EPITKEZIK, sok okos, ertelmes dolgot, a nepe javulasara, es erdekeben. Loveszarokba meg te menjel, az afganisztani irany pont neked valo lenne….:(

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.