Puzsér Róbert egyre jobban elszabadul. Alábbi bejegyzését az elrettentés szándékával adjuk közre, hiszen az észérveket olyan zsigeri gyűlölet fonja körül, ami még azt is elhitelteleníti, ami akár igaz is lehet. A a stílus, illetve annak hiánya maga az ember. 

Mint Föld a forgásban, Nap a ragyogásban, folyó a folyásban, urán sugárzásban, Karácsony Gergely nem tart szünetet a hazudozásban.

Ezúttal a 444-es Plankó Gergő és Ács Dániel készített vele interjút, ő pedig hozta a tőle elvárható formát, és olyan fordulatszámon hazudott, ahogy a magyar közéletben rajta kívül talán csak Gyurcsány Ferenc és Rogán Antal képes.

Karácsony Gergely azzal az érvvel zárja ki további háttéralkuk lehetőségét

a Fidesz és az MSZP között, hogy amikor ő főpolgármester lesz, „a Fidesz a fasorban sem lesz a fővárosi politikában”. Így fogalmaz: „nem kell majd velük alkukat kötni senkinek ahhoz, hogy érvényesítse az akaratát”.

Ha Karácsony Gergely győz, a kétharmados Fidesz fasorban sem lesz a budapesti politikában? Tessék? Még ezt is megígéri? Komoly arccal? Hogy nem röhög föl? Ezért nem lesznek majd szocialista-fideszes üzletek? Ennyire még a Fidesz sem nézi hülyének a választóit – pedig Rogán Antal minisztériuma minden nap feladja a leckét. Az ember, aki nem mer igazat mondani, így válaszolt az azt firtató kérdésre, hogy „hol tört el” a kapcsolatunk:

„Huszonöt éve ismerjük egymást. Ott tört el, amikor azt a stratégiát alakította ki, hogy neki akkor lesz szavazója, ha engem támad. Itt ült ebben a fotelben, amikor ezt kimondta. Neki én vagyok az ellenfele, nekem meg Tarlós és a Fidesz helytartói.”

Nos, Gergő!

A kapcsolatunk akkor tört meg, amikor 2010-ben a lakásomon Farkas Attila Márton jelenlétében a pofámba hazudtad, hogy nem leszel parlamenti képviselő, aztán négy napra rá az lettél – ekkor már tizenöt éve ismertelek, de csak itt tűnt fel, hogy hazudozol. A következő években keserűen szemléltem, amint mindent és mindenkit elárulsz, amiért és akivel egykor politizálni kezdtél, hogy te lehess a velejéig rothadt Szocialista Párt plakátarca.

Amikor elindultam a főpolgármesteri posztért, tiszta lapot nyitottam.

Budapestért és Tarlós István leváltásáért félretettem az összes ellenérzésemet, és partnerségre törekedtem veled. Mint mindig, nyílt kártyákkal játszottam: elmondtam neked, hogy Tarlóssal szemben pozitív kampányra készülök. Van egy elképzelésem és egy programom, amely száznyolcvan fokban ellentétes Budapest jelen működésével. Tarlós István egy nyíltan homofób, bigott és autoriter tanácselnök elvtárs, aki büszkén gondol annyit a városról, hogy az egy halom probléma. Ezzel szemben a Sétáló Budapest meg az én civil és centrista identitásom egy jól érthető választás a budapestiek számára.

Erre jössz te, előadod, hogy zöld vagy, hogy baloldali vagy, hogy nyugatos vagy,

miközben a parkolási maffia fizeti a kampányodat, és Molnár Zsolt meg a szocialista maffia hozza a döntéseidet. Az identitáshazugságoddal tönkreteszed a demokratikus versenyt. Te nem kínálsz alternatívát Tarlós Istvánnal szemben – gátlástalanul megígéred mindenkinek a háromszoros mindent, tavaly hat államcsődöt hazudoztál össze, idén már kilenc Budapest-csődnél tartasz, és csak októberben lesz a választás.

Valóban elmondtam, hogy ha elindulsz, a hazug identitásodban kell, hogy kihívjalak;

ha elindulsz, nem lesz más választásom, mint megmutatni a budapestieknek, hogy ki is vagy te a fémkeretes szemüveged meg a bugyiszaggató mosolyod mögött. Azt javasoltam, hogy lépj vissza. Ne az én javamra, hanem egy pártkötődés nélküli civil javára, és akkor az ő javára én is visszalépek: álljunk be mögé mindketten, mert se Budapestnek, se nekem nem hiányzik az a kampány, mely szerint ki is valójában Karácsony Gergely.

Azt reméltem, megérted, hogy ez a kampány neked sem hiányzik. Kértelek, hogy álljunk be együtt egy győztes jelölt mögé, akinek nincsenek parkolási ügyei, aki nem akart egy éve miniszterelnök lenni, aki képes lehet középről és jobbról is választókat megszólítani. Mindketten tudjuk, hogy ez nem te vagy, Gergő.

Arra kértelek, találjuk meg közösen Budapest Márki-Zay Péterét

Te ezt visszautasítottad, hisz nem azért tart a NER meg a Szocialista Párt, hogy segíts eltakarítani Tarlós Istvánt, hanem hogy ne engedj megképződni semmilyen alternatívát. S ha nyernél is, ugyanolyan jól elüzletelnének a kezed alatt az MSZP-s meg a fideszes bűnözők, mint Zuglóban, mert bárki és bármi képviseletére alkalmatlan vagy: mindent előterjesztesz, amit rendelnek tőled – legfeljebb tartózkodsz a szavazásnál.

Örülök, hogy alkalmam nyílt ismertetni általad hamisan interpretált szavaimat nyolc hónap távlatából. Kérlek, ne neheztelj, ha ezt a jövőben is megteszem, valahányszor rólam vagy másról hazudozni találsz!

Szíves megvetéssel: Puzsér Róbert

Ezután a poszt után részünktől, ha csak ketten indulnának a főpolgármesteri posztért az ősszel, Puzsér és mondjuk egy ruhafogas, mi az utóbbira szavaznánk.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét