Rasi babazsúrja, avagy a NER-maffia vagyonok eredete

Lehetsz te olyan szegény, a paneled rezsi számláit is csak két hónapos késéssel adod fel. Ha kiderül, hogy babazsúron Rasi mellett ültél, a vőgyerekkel együtt jártál a pécsi Nagy Lajos gimibe, vagy éppen beléd szeret Lölő világszép kislánya, akkor a Jóisten se ment meg attól, hogy vagyoni helyzetedben jelentős változás következzen be.

Pl. kávézás közben megemlítik,

hogy van valahol egy elfekvő gumigyár, termálfürdő,balatoni szálloda, vagy éppen divatüzlet. Ha tetszik, akkor ez a nyereséges cég hamarosan nagy hitelt vesz fel, amitől veszteségessé válik. Ennek hatására a vagyonkezelő önkormányzat, vagy az állam okszerűen úgy dönt, hogy bűn lenne a nép pénzét egyveszteséges vállalkozásra fordítani, inkább meg kell szabadulni tőle mielőbb. Meg is hirdetik a pályázatot, amire te jelentkezel, mert egy másik kávézás közben megemlítették, hogy Fidesz, és állam közeli bank fantáziát lát a vállalkozásban. Tehát szívesen adna neked hitelt a veszteséges, ezért olcsó gyár, szálloda stb. megvételre.

El is indulsz a pályázaton, amit meglepő módon meg is nyersz,

hiszen kiváló banki támogatás van mögötted, és fodrász kisvállalkozóként egyébként is rendkívül értesz a termálfürdők, továbbá gumigyárak, meg divatcégek üzemeltetéséhez. Ezután megkapod a banki kölcsönt, amiből kifizeted az előző hitelt, ezzel ez a teher megszűnik. Hogy, hogy nem, az állam is nagy jövőt jósol a cégednek, és éppen a te tevékenységi körödben pályázatot hirdet vissza nem térítendő támogatás elosztására, hogy fejlessze a nemzeti vállalkozókat. Hát ki lenne méltóbb ilyen pénzre, mint te, aki a sikeres, “kereszténynépnemzeti” cégvezető mintapéldája vagy. Megmondják mit írj alá, és már meg is nyerted a pályázatot. Jön a pénz, kifizeted a hitelt, máris tehermentes vállalkozásod van.

Tiborczné O. Ráhel újabb blamája, most Münchenben – Hiába a Dior táska és a Louboutin lábbeli, ha akin van, nem viseli, hanem hordja!

Persze megint szerencséd lesz

Mert pont a tiédhez hasonló cégeket veszik bele az Erzsébet utalvány programba, és az önkormányzatok pont a te termálfürdődben szeretik tartani a konferenciáikat, mert a minisztérium téged ajánl nekik, ugyanis nagyon meg van elégedve a tevékenységeddel.Csak úgy dől a lé! Ezután semmi más dolgod nincs, csak sikongass a csodálattól a Rasi divatcégeinek bemutatóin, vagy a családi hétvégén jól masszírozd meg Lölő lábát! Az unokád is gazdag lesz még akkor is, ha olyan hülye, hogy a nyolc általánost se tudja befejezni. Januárban még nincstelen voltál, decemberben már milliárdos vagy törvényes úton.

Te pedig hibbant, bugris Fidesz szavazó, továbbra is csodáld csak a sikeres, magyar, NER vállalkozókat!

Akik legyőzve a piszkos komcsikat, meg a migráncsokat, induló pénz nélkül is egy év alatt ilyen sikeres céget tudtak felépíteni a semmiből! Mert akkora idióta vagy, nem veszed észre, hogy a tiedet, a gyerekedét lopják éppen. Miközben a fiad Londonban pizzafutár, a lányod Svájcban szobalány, anyád lába a kórházban rohad le éppen. Te meg újra beszavazod ezt a mocskos maffiát a hatalomba. Aki magában gúnyosan röhög rajtad, hogy mekkora hülye vagy!

Te pedig hivatalnok, rendőr, ügyész, és bíró, aki ezt eltűröd, támogatod, elnézed, és hallgatsz, állj a tükör elé mikor neked is cseppen egy kis előléptetés, aztán köpd szembe magad, hogy csorogjon lefelé!

Nőnap a javából! Tiborczné Orbán Ráhel barcsinőjét megdobtuk 1.000 millióval!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük