Sorting by

×

Recseg, ropog a födém a V4-ek felett, alighanem hamarosan Orbánra dől az egész

Nem jön Magyarországra a V4-ek védelmi minisztereinek találkozójára jövő héten Jana Černochová cseh védelmi miniszter, jelentette be a Twitterén a döntést. A magyar kollegája, azonnal, ahogy azt a Fidesz-kormány szokta, karaktergyilkosságba kezdett, mintha az válasz lenne a nagyon is komoly helyzetre.

Ezúttal Prágából érkezett a “tasli” Orbánnak

Azt írta, Magyarországon jövő héten választások lesznek, és nem akar részt venni a kampányban. „Mindig támogattam a V4-et, és nagyon sajnálom, hogy az olcsó orosz olaj most fontosabb a magyar politikusoknak, mint az ukrán vér”, idézi a telex.

Egy válasz ami nem az

A Telex tudósítója ott volt egy péntek esti pécsi fideszes fórumon, amelyen Hoppál Péter mellett Benkő Tibor honvédelmi miniszter is részt vett, ezen az RTL Klub megkérdezte, hogy Benkő mit gondol a cseh védelmi miniszter bejelentéséről. A miniszter azt válaszolta, hogy a cseh védelmi miniszterrel ő a NATO-csúcson se találkozott, pedig az nem Magyarországon volt. Benkő azt is hozzátette:

„mi azt a lehetőséget is megadtuk, hogy mindenki nemzeti nyelven kommunikálhat, mert tudjuk, hogy a cseh védelmi miniszter nem tud angolul.”

Egy nem sokkal korábbi posztjában a portál arról is  beszámolt, hogy a lengyelek sem értékelik nagyon Orbán „stratégiai nyugalmát”: Jarosław Kaczyński, a lengyel kormánypárt vezetője a lengyel közszolgálati rádiónak nyilatkozva azt mondta, nem örül a magyar kormányfő, Orbán Viktor óvatos hozzállásának Oroszországot illetően, írja a Guardian a Reutersre hivatkozva. Hozzátette: meglátja, mi lesz majd a magyar választások után.

„Ha megkérdezné, boldog vagyok-e, akkor nem, de várok a választásra, megvárjuk, mi lesz a választások után”,

fogalmazott.

(Minden a háborúról!)

v4

 

átver

Egy hozzászólás itt: “Recseg, ropog a födém a V4-ek felett, alighanem hamarosan Orbánra dől az egész

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.